IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 18, 2011

Kesetiaan jenama..

hahaaa..tau tak kesetiaan jenama???
aku rasa mcm ade 1 chapter dulu2 time belajar
ye ke?? *blur*

ok ni ha kesah aku setia pada jenama 1 ni...
dr anak dara smp jadi mak org tak pernah tukar
dulu pernah gak try brand lain, tapi xselesa..mcm xsesuai utk aku

eh rasanye blog aku xde kaun ADAM baca kan..
kalo ade pn lantak la kan, benda normal maaa :p

ni nak kepoh aku beli pantyliner ni pastu dpt casing gini..


senang nak simpan dlm beg..muat la dlm 3keping dlm bekas tu..ok la xbesar tak kecik kan
aku beli kt WATSON kot..sape2 berkenan pegi la cari
aku rasa xbyk stok yg dpt gift casing ni

:-) ttibe rasa comel ade bekas pink tu..hahahaa

7 comments:

MrS. F!zA said...

comellll!! i loike pink! aduhh ni yg rsa nk p beli ni..sngla pgg gitu nak2 msa terkocoh2 p toilet tkdela segan nk pegang..

qemaishak said...

comel la tapi qema setia ngan kotex hehe

SyaNa said...

fiza~ kan xde la tersembul kuar dr hbag

qema~ hahaa lain "kapal" la kite

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

perh cantik casing tu dah la pinky colour gitu...

rasp said...

mmg cute je casing tu sis...
akan ku terjah watson hehehehe...

amyeryn said...

apa2 yg PINK mmg cun tu psl tisya obses PINK....hahaha

Nana said...

heheheh comei gile casing tu
aku mmg suke tukor2
tp skang suke pkai libresse