IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 15, 2011

Filem CUN!!!

Morning!!!
ok before aku update pasal rawatan kuku, meh aku nk saran kan ko gi tengok filem CUN!


lakonan abg Remy dengan kak Maya..best gile wey..
aku gelak smp kuar air mata..pastu nangis sampai kuar hingus..hahahaa
sumpah tak tipu

paling suka watak MANIS..sape ntah pelakon tu..cute gile dia tu..even watak budak senget tapi sgt berkesan..ko bleh pegi jauh la manis..
sume pelakon pn best2..

tapi aku suke scene2 kat kampung je la..sebab sgt realistik ok watak dia..
tapi bile masuk scene NING baizura + Jehan Miskin teros aku migrain..hahahaa
sebab serabut sgt kot watak2 tu..rimas!!!

aauuwwww..gile ko scene ni..hahahaa
dupdapp dupdappp jantung aku..
teros rasa nak balik pelok laki..hahahahaaa

even abg remy xhensem dalam ni..yo la kan ke watak hero kampung kan
haros la dres up mcm org hulu..tapi sgt best watak dia
aku ni elegik sket kalo lelaki loghat utara pekat2 ni..lagi2 time buat lawak kan
tapi aku suke watak abg remy ni..org kampung loghat utara pekat tapi ensem :p

nak tau cerita ni kesah ape, ko google je la sinopsis CUN ek..aku malas :p
tapi mmg aku rekemen la ko tgk cerita ni

-Sokong la filem malaysia..tak jatuh nye stendet ko tonton filem melayu :-)

9 comments:

Helly said...

syana.. aku 1st day tayang troih pegi.. loghat utara punya pasai... mmg 90% asik ketawa je.. paling aku suka.. part ngamuk kat pasar malam, dia dukung manis masuk dalam lorry, pastu nak start lori tak le. "lori ni tak buleh start pulakkk".. kelakor giler..

Asma said...

ala..best ek?? aku tengah mencari hari nak pegi ni..laki aku asik sibuk memanjang..tension tul!! =)

syanasaid said...

helly~ menjadi kan watak masing2 tu
kalo kuar astro 1st wajib amik ni

asma~ best wey..hahaa aku gelak kuat gile.smp kuar air mata

MrS. F!zA said...

kita tggu DVD keluar nk tgk jgk..

Nana said...

wah bez ke
hehe
nk tgk gak je rasa
aku klw cite kualiti mcm ni
aku tgk la
klw cite RATU tu
sumpah aku xtgk wayang hahha

Anonymous said...

Assalam Syana,

Salam kenal, smlm nampak berita pasal cousin u jadi hero filem Senjakala. Zahiril Adzim kan ur cousin..huhu famous tu cousin u artis. Dia b'gandingan ngan Liyana Jasmay..cer u wat review psl citer tu plak.. Su..

Myra Jay said...

Tringinnya nak tgk gak.. :) Dah lama tak tgk wayang ngan hubby :)

qemaishak said...

waa best ke kak? harus tonton nih..
bab nak blk peluk laki tu xblh tahan kak, gelak aku ni haha

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..best ek citer ni? hmm..kalo tgk tajuk..mcm biasa2 aje, hihi..

Last gi panggung tgk citer kak limah jer ler..hehe..