IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 22, 2011

Senjakala

aku sgt2 nak tgk cerita SENJAKALA ni kat wayang
ok fine, kalo bukan sebab pelakon "itu", mmg aku oder kt astro first jek

tapi sebabkan mau support itu pelakon harus aku terjah wayang
katanye ade kt wayang selama 2minggu jek
so kena cepat2 pegi wayang
*korang mari la tengok wayang cerita ni..meh la support adik sedara aku tu
hahaaa sesi meraih undi ni

plan nak amik show malam sbb nak bawak iman kan
kena pegi time tido dia..tapi kalo nk gi berdua ngan iman jek kena gi siang

sebab aku nk biasa kan bwk iman tgk wayang
kalo dia da biasa nanti bleh aku heret dia teman aku tgk wayang :-)

12 comments:

POSH76 said...

psst I minat hero tu...muka jantan hehe

Nana said...

hehe
terasa mcm nk tgk juga la

ZSqueenbee said...

mengandung leh tgk cte hantu kew??hihi..kang baby lompat² lau mommy dia tkezutt

ALoNa CintamaniszLite said...

citer ni dan citer2 best lain yg dimainkan kat panggung ketika ini mgkn tak berkesempatan ler nk gi tgk kat wayang, huhu. Mgkn tunggu kuar kat astro first tp bkn nk langgan astro first...muat turun dari internet je, ngee. Lambat sket ler, kan..hehe. Takpe kan camtu??..hihi..

Aeekawa said...

sapa yang dah g tgk crita ni? kasi la komen skit.. bleh g terjah ramai2.. hehe :)

ieda said...

nak tgk wayang cite antu ?? huhuuh idoklah akak wehhh .. huhuhu semua anak2 x suke .. kalau tgk dvd kat umah punn siap ada bantal masing2 huhuh

ermm yg mana satu adik saudara syana ??

♥ Che NamNam ♥ said...

citer hantu ker..hiee takuttt...hahaha...

saper anak sedara mu,liyana tuh ker?perghhh nak tumpang glamorr gakk ahhh kat belogg nehh...hahahaa...

SyaNa said...

eh bukan liyana ek
zahiril tu..koser aku nk sedara ngan liyana

mya said...

hehe.. gelak aku ngan statement ko atas ni nokss..
aku pun tak koser nak sedara ngan liyana *tiba tiba..
insyaAllah aku heret laki aku pi kalau sempat..

Myra Jay said...

Tringin nak tgk coz dah lama tak jenguk panggung nieh :)

qemaishak said...

kak, xpenah tgk cite hantu kat panggung, rasa cam hantu nk terkam je balik sure teringat2 kalau tgk kat rumah mesti volume rendah punya takut terkejut haha

mama_umar_maryam said...

hahaa,aku igt liyana tu cousin ko ;p,byk nau citer2 antu skg nih..mohle support filem melayu