IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 13, 2011

Lain dirancang lain yang jadi

morning!!! ari ni aku bercuti..sebab ade appointment ngan doc kuku :p hahahaa aku nak buat pedi & medicure la :-) redeem voucher dr MILKADEAL ari tu.. lama da aku plan percutian ini..hahaa terpaksa amik cuti hari koje atee kang sape plak nak jaga anak kn.. gini la bile da beranak :p hahaa poyo di situ ok plan nye gini sebenor nye: - syarul bangun pagi gi kelas anta Iman pastu aku sambung tido hahahaaa sekali yang jadi: - syarul tido xsedar diri pastu aku kena bangun pagi2 kasi iman makan mandikan dia hahahaa *da musnah harapan nak tido dgn bahagia :( da alang2 bangun awal, iman pun da tido balik teros aku kasi zasss kemas umah mop lantai segala ok la ade hikmah kot kalo tak ntah bile nk ngemasnye kan positip thinking :p ok nak siap2, appointment aku kul 12pm kat KOTA DAMANSARA chioowwwww

8 comments:

qemaishak said...

seronok kan bila ct hehe
selamat ber pedi medicure la ye:)

mama tisya said...

lawak la ko..konon2 nk tdo tp terblk plak ye..ehhehe..slamat ber pedi & mani

mama_umar_maryam said...

hik3,acara mop lantai yg xde dlm list pon jadik,ok aper,aku xpen lg berkuku nih,sile tepek gamba ye

AdanyaKauUntukku said...

bestnya Syana..
akak nak sangat pegi manicure n pedicure nieH...mmm ntah bila lah gamaknya

sW33tdARLiNG said...

wahhh bestnya pamper kan diri... syiok2...!

Pn. Zana said...

sokmo la cm tu tau! kalu dh bangun ssh dh nak tido. :)

@.L.I.N said...

mesti cantik kuku tu....lepas buat treadment tu

@.L.I.N said...

mesti cantik kuku tu....lepas buat treadment tu