IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 8, 2011

Secretaries Week 2011~ Part 2

Lunch sgt meriah..tapi tak sempat nk snap2 sebab masing2 sebok nak makan :p


kalo buffet ni paling malas part nk duduk bangun, duduk bangun amik makanan 1 sebab rambang mata sgt xtau nk amik hok mana..1 lagi mmg dasar pemalas nk berjalan kan :p

tak puas makan dessert..hahaaa sume la tak puas :p



posing bersama MAJALAH WANITA yang aku beli..ade diskaun 20% :-) yeaahhhh props kite hari itu, magazine ye..hahaa KIM bersama orang kuat MAJALAH WANITA...


lepas da poya2 tu, kena masuk kelas balik


kite belajar pasal ETIKA plak :-)






best Puan Yasmin ni..

antara slide yg aku suka mau share ngan korang...



ok lepas tu kelas Dr. Nora plak..ala yg owner hospital PRIMANORA tu
cute sgt Dr ni...suka ckp YES or YES????

hahaa sgt positive thinking kan :-)

antara slide yg aku suka..baca & fahami ok

eh ade gak artis tau..Amy Mastura sangat2 comel nye..kelakar dia ni..mmg aku gelak terbahak2..bahakk..bahak...



sgt2 enjoy!!! time ni da hilang da ngantok..sebab dok gelak depa buat lawak
oh ade CATWALK jugak :-)


ha...rezeki pengantin baru ok KIM ni

dia dapat lucky draw tiket flight pegi balik ke JAKARTA tapiiii....untuk seorang :(

xpe la, cik abang tu kena bayar sdiri ye..


eh..abis da gambar??

hahaa xbanyak sgt..xsempat pn nak kejar posing2 ngan sume penceramah yg glemer2 tu..

* ok gak attend seminar2 gini..atleast ade lah yg masuk dlm kepala otak aku so bleh la kalo nk ubah mana2 yg perlu tu :-)


ape yg aku dpt serba sket ari tu:


- kalo nk buat sesuatu tu, kena tetapkan diri btol2.bile da ready baru buat..bila da start buat tu, jgn stop selagi xdpt hasil

- bentuk badan xpenting..yang penting, cara penampilan kite biar sesuai dgn diri sdiri..

- kalo nak soping baju tu, biar tau tujuan baju tu.dan kena tau warna sesuai utk kite...jgn main hentam jek

- jangan bagi banyak alasan :p


kesimpulannye: aku malas diet!! hahahaa sebab selalu nau buat 1/2way kan..

sebab dia kabo, kalo gemok pn bleh bergaya janji kena ngan bentuk badan :p


hahaa boleh gitu???

4 comments:

Nana said...

cute nye amy mastura
xnampak tua pon kan
gitu je dari dlu

POSH76 said...

bessnyer dapat pi secretaries week...enjoy beb

Farra Dhelina said...

ha'a amy mstura ni klaka act kan

Adyshariz said...

wah..best tu, amy mastura tu mmg awet muda la kan,

btw, tak jadi pi tgk citer CUN la..melambak keje nk kene buat time kenduri..huhu

saya pong malas diet..kihkihkih