IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 25, 2011

Sesi penyampaian hadiah oleh mamatisya..

bz nye ari ni..tak sempat nk BW :(
nanti aku free kan 1 hari just BW umah korg ek
aku nk buat benda tu rutin sehari2 dlm seminggu..BW secara berdedikasi :p
hari2 biasa pn BW gak..tp banyak nau lubang2..ade blog tak sempat aku terjah
mmg kena khas kan 1 hari utk BW saje..

ok ni kesahnye aku menang ari tu GA blog erryn @ mamatisya
so dia kata tak yah pos2..meh dtg jumpa dia amik hadiah :-)

aku pn gigih la sabtu lepas pegi berdua ngan Iman
tempat dating: Jusco Setiawangsa
nasib la anak jenis behave dlm kete..muka terkebil2 tgk aku nyanyi..hahaa
good boy son!!!

set jumpa erryn kat Johny's..makan steamboat
pastu cilok2 nasi nenas tisya..hahaa sedappp kan


tisya sgt2 la peramah..hahaaa
elok la erryn dia peramah gitu..

ha aku bukan hanya dpt hadiah tau, tapiii erryn baik hati belanja aku
weiiiii seronokkkkkk
tq erryn

hadiah aku dpt, keychain dr SABAH :-)
suke
*ok takyah la ckp muka aku makin besar sebesar pasu bunga, aku sedar..
ko ckp banyak kali pn buat sakit ati aku jek
tu la typical pemikiran org sempit otak ni kan
asal org gemok sket jek nak tegor..kalo diam2 jek tak bleh ke???
aku rse, aku ni jarang la tegor org kalo org tu ternaik sket berat
tapiii kalo org tu ttibe kurus, yes laju2 aku tegor, kasi pujian
tak paham la org jenis mulut ckp lepas je ni..
ok fine la ko kurus kan..jaga je la badan sdiri..ingat aku suke ke gemok????
ok lari topik..hahahaa bukan ape, tu yg aku nyampah da nak letak gambar aku sdiri
ade je kang yg komen buat sakit ati aku
bile aku sakit ati mula aku makan banyak..hahaaa *alasan*
ok ni air sedap...
hahaa ttibe tak tau nak tulis ape da..marah ni!!

Mode: ttibe emo :p

15 comments:

cikmOt said...

aku tak tau nak komen pe...eh ada2...sedap tak makan kat johnny tu...pastu ko nengok tak budak af tergedik2 tu...lalala...

POSH76 said...

manusia mmg camtu kalau orang naik badan sibuk jer nak tego..kalu selim takde lak nak tegur...u mcm I tak suka nak tegor kalaupun org tu nampak berisi...buat hangen jerkan...

Nana said...

sape yg kata ko gemok??
kuwang hajar btol...
eh klw tak sure aku dah join korang hahaha
sebab aritu eryn ada tanya sabtu aku buat apa..amrul ada xleh ler nk join

AdanyaKauUntukku said...

Syana cute je akak tgk
mana ada lebor nyer..isk
kalau berdiri ngan akak.....sah syana leh sorok blakang akak...tak nampak lagik syana tau..nak menggambarkan syana tidak le melebor..ha ha ha

qemaishak said...

sentap juga kalau org tegur bab2 sensitif ni kan kak, lain la kalau kawan2 rapat..ignore je kak, moh aktifkan kempen diet sihat akak tu, best tgk menu sihat hari2 akak bt dulu tu..

qemaishak said...

sentap juga kalau org tegur bab2 sensitif ni kan kak, lain la kalau kawan2 rapat..ignore je kak, moh aktifkan kempen diet sihat akak tu, best tgk menu sihat hari2 akak bt dulu tu..

appleokeechobee said...

cam ms study lg gemok je beb!

Jiejah @ Iza said...

haahahahha syana ,kalau ko besar pasu kompom aku besar pintu lemari wakakakka

lama x menjonis .. slurrrppp

Pn. Zana said...

emosi eh..:) aku pn gemuk gakk:P

ieda said...

waa seronok nie menang GA leh jumpe live ngan penganjur .. siap makan2 layie .. sermmm dah lama x layan steam boat tu dik ..

syana gemuk ?? ishhhh ok aper tuu x ler gemuk sgt dikk .. normal bila kita dah ada anak :))

MrS. F!zA said...

ni jusco setiawangsa yg budak2 af tu ke?ke diorg kt jusco AU2?haihh org ptrajaya mmg taktahu:p

eLYies said...

syoknya dpt jejalan gether2...lagi2 makan free kan...hehehe

tak pernah lagi rasa johny.

sW33tdARLiNG said...

wahhh meriah mainan dalam keter.. kalau tak duk diam gak, maknanya dia sama nak bawak keter la tuu.. ehehehe

mama tisya said...

lama tk dating mkn2 ngan ko kn...dlu2 slalu je sebab opis dkt...tp nasibaik skarng pn dkt tp bkn time opis cuma nk ngan tknk je..hehehehe...ank aku peramah mcm mamanye..hehehe

bab gemuk tu mmg tk suka kn...pd yg ckp tu baik jg bdn sendiri sajork

Afne said...

aduyai... ssh kan syana. bdn gemok ke, bsr ke, ada je yg komplen. hatta yg kurus mcm afne ni pun org tegur. mulut org yang... mmg tak blh ditutup melainkan tuan empunya sendiri. sabo ekkk

waahhh bgs la ko dh dating ngan iman. makin pnjg ler langkah ko nnti hehe