IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 6, 2011

Kenangan masa sekolah

dulu2 kan time skolah rendah korang dapat tak susu coklat yg "Program Susu" tu aku dulu bukan dpt sekotak tapi banyaakkkk sebab mama aku kan cikgu so dia akan bwk balik berkotak2..aku lupa la kena beli ke ape susu tu setelah bertahun2 tak jumpa, sekali tu smlm smp2 opis ade benda ni dlm esbok opis..hahaha minum sejuk2 sgt la sedapp...kotak dia skrg ni mcm rendah jek..dulu mcm tinggi sket
mari la minum susu!!!

eh anak2 korang yg skolah tu da dapat ke benda ni???


-jangan tanya camne bleh ade dlm esbok opis aku-

11 comments:

Nana said...

ko tau tak
aritu aku penah nak buat entry pasal susu skolah
tp aku google xjumpe lak gmbar utk ltk kat entry hahah
sedap kan susu ni
zaman2 skolah selalu bli

AdanyaKauUntukku said...

dulu masa kat sekolah
rebot2 nak beli
sapr beli paling banyak dia paling powerlah konon...ha ha ha

pastu....ada satu kes
kes susu basi
ada gak kan Syana

Dee said...

kat umah pun ada byk..sbb kakak sy keje di sekolah..hehe..

[-suziey-] said...

aahla dulu suka sgt bila tiba hari program susu..best!

qemaishak said...

huhu lama tak minum susu free ni..dulu mmg hari2 dapat susu ni kat sekolah, design tukar dah tu, kotak lama dulu pun xigt dah camana rupanya.

SyaNa said...

nana, ko try gugel program susu skolah tak??

kak ila, sye pn ingat lagi kes susu basi tu..dlu sye xpernah beli sbb mak dpt free..hahaa

dee, sama la ngan aku..mak aku tu kalo bwk balik umah berkotak2
tp yg ini, opis aku yg dpt

suziey, mmg best!! lagi2 kalo dpt free :p

qema, skrg ni ade tulis 1 mesia tu :-)
kotak lama tu mcm ade gambar budak2 kan

Myra Jay said...

Sedapnya susu sekolah nie.. teringat zaman sekolah dulu...:)

sW33tdARLiNG said...

betul betul betul...!! dulu selalu dapat susu kat sekolah!

ooo cikgu bawak balik byk lebih ya...? tak aciii...! hehehehe

Iela Fazielah said...

lama xminum.. ni yg buat aku rs nak order kat kakak aku ni...

MrS. F!zA said...

tahu2..susu coklat utk RMT kan..byk kali dpt yg dah expired..susu busuk dah..

Farra Dhelina said...

eh ye ke ni susu choc masa sek tu?? gile rindu nak minum susu choc tu...mn lah nak cari kan..