IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 7, 2011

Pertama kali naik komuter

morning!!! ok tipu la bukan 1st time naik komuter ok.. dulu2 masa study selalu sgt2 naik komuter ni.. ni aku nk cerita, 1st time aku naik koc utk wanita tu.. koc pink tuuuu..agak teruja jugak la kan.. ok beratur sini ye wanita2..yg jantans pegi beratur belah sana tu ade lambang cute tu..rasa sgt selesa sbb sume wanita..so xde la aksi peluk2 dlm tren kan kalo naik sorg2 pn xde la rse segan sgt..rasa selamat gitu :-) ok bukti aku naik koc wanita :-) cute la gambar tu (bukan aku, tu ha logo tu) aku yang sgt gembira :-) aku pergi mana??? ok yg tu nanti aku story ek..tgh tggu gambar dari kamera org :-)

5 comments:

Nana said...

WAH BEZ NYE
terasa diri dihargai sebab ada koc pink kan hehehe
tingin nk naik koc pink ni

qemaishak said...

xpernah lagi merasa naik koc pink ni, best juga kan rasa selamat & bebas bau yg kurang menyenangkan hehe

PUANSTOBERI said...

Ai pun baru merasa naik ari Sabtu lepas. Tp satu stesen je. Tehehe. Dari KL Sentral ke MV. Tp cam serik dah sbb masa balik tu ramai gilak umat maknosia.. brrr... tak tahaannn...

AdanyaKauUntukku said...

ari tu gi MidValley pun akak naik tang nieH..tetiba ternampak satu mamat kat tengah2 wanita ..erk....

Farra Dhelina said...

sy dh lama tak naik..bestnya dh buat mcm ni..baru lah selamat..hidung pun selamat hehe