IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 19, 2011

Jawatan kosong untuk receptionis cum admin assistant

ni aku tolong ILIA iklan kan keje kosong utk company dia:


Position: Receptionis cum Admin Assistant

urgent needed
basic english
admin task
customer service skill

email: ilia@corporateparking.com.my


ok kot2 ade adik2 sape nk keje bleh la try ni
setahu aku ofis dia kat petaling jaya sana
nak tau detail email jek ilia tu ye
kalo email kt dia, kem salam kt dia ek..ckp aku nk roti canai 1 :p

12 comments:

qemaishak said...

haha iklan siap kim salam & minta roti canai tu..

cikmOt said...

ok, aku nak apply la...

rasp said...

pesanan penaja terbaeeek lah :D

Sharinginfoz said...

apa lagi kepada yang berminat

PuaN su SU said...

yang berminat sila belanja syana sate

Pepel BoNda AmaNi said...

leh suruh bakal adik ipar aku try nie...

Gieyana said...

wah..ko siap iklankan jawatan kosong kt sini..tp jauh lak..hihi

Miza Yusof said...

teringin nak apply :)

buaya said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog buaya dan
jadi follower sekali k..hehe

POSH76 said...

gaji mahal tak????leh apply hehe

Anonymous said...

Hello semua..utk jawatan tuh at least fair in english...good communication skill, customer service skill also a bit of admin task..office di Phileo Damansara 1, Blok D...sesapa yg berminat cepat2 hantar resume dekat saya ilia@corporateparking.com.my
salary based on experience & qualification..can nego with the interviewer..urgent needed.

To syana: tq yek..setakat roti canai 10 keping pon leh belanja..heheheh

ALoNa CintamaniszLite said...

alah..urgent ke?? hmm..tak sempat ler kot nk soh anak sedara akak tu. Dok taiping ni susah sket ler..kuikui.