IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 19, 2011

Menang gak aku..hahahaa

hahahaa..gelak besar aku..menang gak aku ..hahaaa
mengena gak jampi aku..kekeee

ni aku menang GA erryn sempena dia gi SABAH

tu mr.random pilih no aku la tu..

akan dapat keychain ni
agak2 aku dpt yang mana???
*wink*wink*

tq la erryn ye..

fakta kes:
- aku ni xgemor sgt join GA ni sbb malas..haha
so aku salute sgt kt org2 yang rajin ni..lagi2 kalo contest kena buat entry upload2 gambar
sbb aku pny gambar sume pn xmenarikk *sedar diri*

- tapi kalo yang senang2 gini pn tgk keadaan gak..kalo time tu mood mariii laju la aku buat
kalo mood lariii mmg xde la aku join

- so maaf ye kalo aku xjoin GA korang ke..xpe la kasi chance kt kawan lain menang
aku tetap baca gak blog korang :-)

12 comments:

Nana said...

hehe klw ko nak tau
klw ada contest bergambar
biasa aku recylce je..
gambar tu mmg dah ada dlm blog
xde nak dload2 dah
highlight je gambar tu copy pastu paste kan kan entry contest senang..
xde nak tunggu dia dload2 bagai

tahniah ye hehe

POSH76 said...

Tahniah menang.....rajin masuk GA yer

mama tisya said...

conteat/ga skarng berlambak2..tgu nk ngan tknk join je..ehhehehe

AdanyaKauUntukku said...

congrats Syana...

wahhhhhh menang ok....

SyaNa said...

nana~ hehee..tq tips ko

posh79~ ade la sekali 2 jek..malas hehe

erryn~ tu la psl..yg pasti aku pemalas

kak ila~ hahaa rezeki kan

mama tisya said...

wei buzz aku kt ym

cikmOt said...

ha, kalu ko nak fm dari aku, baik ko minta...aku senang hati jek nak kasi...tak yah beria masuk ga bagai...aku tau ko malas...hahaha

PuaN su SU said...

tahniah syana

qemaishak said...

Tahniah...
Tuah ayam nampak di kaki
Tuah manusia hanya Allah yang tahu..:)

rasp said...

wah skali skala masuk pun menang sis...
murah rezki & bertuah le u nie sis...tahniah...

mama_umar_maryam said...

tahniah2,hehehe,mr random rindu kt ko tu ;p

Anonymous said...

Makanan mahal, roti chanai pun serve dalam tray. Meja kotor, nak kita panggil pulak baru nak cuci table. Malay business macam tu ke? Mamak lagi bagus dan murah.