IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 12, 2011

SUBWAY da ade kat ofis aku

ok motip nak eksyen??? :p makanye pasni xde la perlu aku susah payah kalo teringin subway :-) hepi!!!! SUBWAY bukak ari khamis lepas, pastu ari JUMAAT tu ade org baik hati dtg Damas ni nak belanja aku. terus aku heret dia gi sini ok ini SI PEMBELANJA *hentam* SAL a.k.a Mamamanja..manja kee???? :p aku harus amik cheese & steak..roti plak oregano parmesan *hentam lagi* sedaaappppp... pastu gedik up amik cookies..ok la xberapa sedap sebab aku xsuke soft cookies :( TQ SAL belanja aku :-) agak2 nak belanja aku lepas ni, meh la dtg lagi..hahaa

10 comments:

MRS. K said...

aku tak penah makan lagi wei.. sian aku

Pn. Zana said...

aku x pernh g makan. padahal adekat care4 ni. aku selalu nak beli.tp aku tak reti .haha

fazilzura said...

sodap yek ? penah makan 1 kali je.. time tu teman member kt kl sentral, tp mkn2 rs x kenyg huhuhuhuhu...

* salam kenalannn

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh subway nie menu sihat kan .. tgk byk2 jenis ada ;-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun klu ke subway harus pilih roti tue jugak...cam sedap skit dari roti yang lain...

mama tisya said...

sal blanje subway...die mkn ke idak subway??ke tgk ko mkn je...ehhehehe

POSH76 said...

me too penggila subway bessnyer la ni ada bfast promokan

sW33tdARLiNG said...

order BMT pun ok jer baru RM7.50 kan kan kan...?

Afne said...

aku lom pernah try wehhh

zura@iwan said...

subway pn kat ngan opis aku..tp...aku mmg jarang nk gi...hehehe....