IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 8, 2011

Secretaries Week 2011 ~ Part 1

morning!!! ok ok..aku bukan secretary ok..jugak bukan P.A aku hanya kerani cabok :p hahahaaa tapi da takdir kerani cabok mcm aku pn bleh attend HARI SETIAUSAHA :-) sebab KIM ajak teman..TQ beb..next year ajak lagi ek..hehehee ha ini la kes yang membuat kan aku naik KOMUTER itu hari malas mau drive, mau cari paking so senang naik komuter bersama2 KIM bertempat kt LEGEND HOTEL oh benda ni hari SABTU ok 2 APRIL 2011 ..so kena bangun awal pagi cuti..hahaa ADOIIII :p da sampai situ pekena McD sat kt THE MALL org belah dlm THE MALL tak bukak kedai lagi..awal tak awal la kami mkn situ tau ade minum pagi sat lagi, tapi takut lambat kang dua2 crancky :p kami ni pesyen lain sket..kang tgh lapar bleh jadi amukan naga ..so baik siap2 isi perot dulu ok ini stage :-)

eh mula kena la register dulu

pastu dapat la goodies bag tu sorang 1

kami :-)


borang soal selidik. sila isi

aturcara..penuh!!!


konon ceria.padahal tgh ngantok tahap gaban

aku lupa nama ustaz ni..tapi best!!
dia tinggalkan kami dgn kata2 ini:



KALO KAT SHOPPING MALL, ADE OPEN PARKING & COVERED PARKING KITA PILIH MANA??

konfem kite pilih yg tertutup kan??? sebab ape???

sebab panas kalo pilih open parking ni..betol tak???


so fikir2 kan la ek :-)


ok lepas tu benti minum pagi..best!!!!


lepas tu sambung lagi dgn penceramah ini

sori aku lupa nama dia..selalu ade dlm WHI


ini antara slide yg aku suka :-)

aku share ngan korang ye




yang penting SIKAP kite ye

bior la kite ni bodoh org kata sebab grad x dapat pointer gempak

tapi yg penting SIKAP kite..


ok yang ini best!! NORMA NORELL


tapi xde slide..dia ajar pasal pemilihan kaler

aku ade tulis nota, tapi bleh aku tinggal kat sana :(


ok abis part 1..brake sat utk LUNCH..

lunch adelah buffet..so agak meriah lor..

ok sambung sat lagi ek

6 comments:

MRS. K said...

aku dapat pegi anita sarawak punye show kat shah alam.. tapi aku tak pegi pon.huhu

[-suziey-] said...

mendalam kata2 ustaz tu..hehehe

AdanyaKauUntukku said...

akak tak suka pegi course Hari Setiausaha....sbb membebel2 benda yang sama.......tapi.nak buat cam mana..kelayakannnn tu aje..sob sob

sW33tdARLiNG said...

mesti sangat terhibur dan tak boring kan?

qemaishak said...

best g gni kalau berteman, g sorang2 boring gak..

Nana said...

beznye
tingin nk g event cam gini
ate awok bukan seksitari hahah
mmg xdapat la