IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 18, 2011

Mango Chili Wangsa Walk

Morning!!!
hahaa pagi2 cerita pasal makan kan..mmg dasar gemok la :p

ala cerita basi da ha..lepas aku buat rawatan kuku aku pegi tgk cerita CUN kat wangsa walk bersama adik ipar (watie)

pastu makan kat Mango Chili ni
1st time aku try ni..

hepi dapat buat rawatan kuku lepas tu tgk cerita CUN yang best
lagi hepi sbb akan dapat makan..hahaaa


peneman tgk wayang & makan :-)


bila da buntu nak pilih air ape, maka air suam jadi pilihan..hahaa
aku amik set nasi daging blackpepper..
RM9.90
Sedap sungguh la daging tu..


pastu kalo amik set ni, kite bleh up tomyam dengan harga RM3.90
cukup la utk 2 org makan..murah kan
tomyam dia mmg sedap..pekat terasa pedassss


watie amik nasi goreng pattaya..pun sedap..
portion adelah besar ok kedai ni..

kesimpulannye: mmg sedap la kedai ni..harus korang try

-bercita2 nak belanja suami makan sini gaji nanti..hahahaa

9 comments:

Nana said...

aku ni nama je dekat sekangkang kera ngan WWM tu
tp xpenah pon try mkn sini hehe
xpe2 nanti nk try la
haa
pengaruh btol

AdanyaKauUntukku said...

nasik pattaya kah itu..
wahhhh bapok besor....
tu kenyang makan sampai esok tu..huhuhu....

akak jarang makan kat Wangsa Walk nieH..kalau makan pun mesti pegi A&W je......

syanasaid said...

nana~ aku pn terpengaruh mkn sini..haha tgk erryn kot makan sini

kak ila~ mmg besor kak..nnt try tau

qemaishak said...

Terliur nengok tomyam tu..bagus entri pasal makan ni, leh cuba lain kali sebab dah tau sedap ke tak hehe

Pasal pos tu beres la kak, ada masa baru pos ye ekeke

mama tisya said...

bkn aku wei..kt wangsa walk tk pernh try tp tk silap aku ada try kt klcc..tp dkt foodcourt tp tksure sama ke tk tp ada mango2...hehehetksilap aku lg stiap hidangan ada kerabu mangga...brp byk tk silap daaa....heheheh

SyaNa said...

qema~ akak pn suke baca kt blog org psl mkn2

erryn~ hehee bkn ko ek..aku dok terbyg ko mkn sini..setiap kali mkn sure terbyg ko
hahaaaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah sedapnya dah macam citer JJCM plak ni...

rasp said...

sungguh ku terkecur!
harus terjah gak nie...

amyeryn said...

hah time lunch br leh tgk gmbo...aku rs mcm sama je yg aku mkn kt klcc tu..sebab ada kerabu mangga...ehhehe