IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 27, 2011

Entry khas untuk kakak aku..aku kagum oh!!

kagum oh!!!!
hahhaaa sebab kak phira berjaya buat kek sofea sdiri :p

walau mencomot, tp aku tatap kagum..hahhaaa

sofea plak b4 deco2 tu, dia mcm frust la sbb kek dia kaler putih jek pastu comot gile..hahahaa
tp bile da letak princes2 tu muka hepi tapi malu2 nak senyum..hahahaa


ni sempena bday part sofea & adief sabtu lepas
buat kecik2 utk family jek..tu pn da meriah :-)

tu budak kenit tu la sofea
anak sedara aku..da 4tahun da..rse kejap jek da besar
da jadi kakak da..

sofea bersama mak lang

ni plak kek adief
adief pun da big boy..2tahun da
nasib adief tak pandai demand nak kek ape lagi..

alaaa tak byk amik gambar
sebok makan..hahahaa

kagum sbb selalu kak phira goreng2 nuget jek kalo bday party dorg
hahaa tapi kali ni buat kek
mau tak kagum :p

8 comments:

cikmOt said...

lor, kira sebaya la anak2 kak phira ni ngan anak anak aku...hurmm...

mama tisya said...

lawak ko ni..marah phira..hehehe....comot2 pn ank pasti hargai kalo mamanye yg buat

Nana said...

eh kat mana nk carik princess cocok atas kek tu ek
aku nk wat kek sebeday damia ni
melampau dah lepas lama dah beday br nk celebrate ngan amrul ahaha
ada juai ke kedai kek?

rasp said...

homemade cake adalah terbaek...
tak kisah le comot ke apa...
its made out of love...

qemaishak said...

Kak nana: ada kat kedai barang2 kek, macam2 kak, princess,haiwan2 & bunga2 pun ada (tolong jawab sebab hari tu g kedai barang2 kek bangi nyesal tak g servey awal2 tuk birthday ammar huhu)

kagum la rajin nau buat deco bagai ni..

AdanyaKauUntukku said...

akak kan
dari alieyah setahun.....
konon2 nak buat kek sendiri
tapi akhirnya..
deco sendiri je sempat buat
kek tetap beli

Pepel BoNda AmaNi said...

wah menarik jerk nampak.....

mama_umar_maryam said...

ish2..sunggohpon rupe cenggitu tp hasil air tgn tu sgt2 mahal okeh..bangge jugak dgn kak phira, kem slm die eh?

agaknye klu aku buat kek utk anak aku,apai pensan dulu,hahaha