IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 26, 2011

Nasi Ayam best kat Bangsar

betol ni tak tipuuuu..aku tak pernah lagi jumpa nasi ayam best mcm kt medan selera Bangsar ni
sbb dia ade mcm2 jenis sos ayam tu

lama tak mkn kt sini..tu yg smlm kan ade keje kt Maybank Bangsar, teros la lajak ke sini

feveret aku: Nasi Ayam Sambal
tapi smlm saje nk try nasi goreng ayam dia..not bad :-)
Kim pn amik yg sama

pastu Wan amik Nasi Ayam Sos Tiram
tp yg ni kurang kick sket smlm..
menu lain, mcm nasi ayam halia, nasi ayam kicap, nasi ayam kerabu mangga
lagi ape ek..ntah lupa :p
syiok plak tempek gambar sdiri..hahaaa

ni pulak feveret air kalo dtg sana
lechekang..ngan air mata kucing..meoowwww
hahaa
manis!!!!

mode: bizi

13 comments:

mama tisya said...

lama tk mkn bangsar.,..udah jauh skarngggggg

qemaishak said...

berkeriuk perut tgk ayam tu kak haha

iduraz said...

kite salu gi sana mkn western kt station 21 tu.nti kna try nasi ayam plk...hehe

POSH76 said...

Adui betul2 buat terliur...my fav mata kucing tu

[-suziey-] said...

wei opis ko kt mane..bangsar ni dokek ajo ngn umah aku..n opis aku..heheh..hmm nmpk menyelerakan nasi ayam ni..tmbah tgh lapar ni kan..hehe

Nana said...

menarikk
aku suke minta smbl lebey klw g makan ns ayam
br smlm mkn ns aym
tp xamek gmbr pon
sebab lapo bangat hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

salam ziarah n singgah cni...follow u cni..
jom singgah blog kitee

MrS. F!zA said...

nsi ayam sambal ek..bru la tgk ni..lum pnh jmpa lg..

Afne said...

bencik tau. nnti ajak ronggeng gi bangsar lah hehe

rasp said...

uishhhhhh ahkak dah lama tak gi makan kat area nie...
bertahun2 gak le...
yummylicious sungguh tgk food sis...

Gieyana said...

sedapnya tgk..ku pon suka nasi ayam..nnt kalau g sn leh try nih..:)

thn bila ler dpt terjah!kekeke

ZuNas77 said...

uwaaa..nasi ayam sambal...kepakaran arwah mak aku tau..kalau dia buat, boleh tambah 3 pinggan makan..hehe..mmg susah nak cari kat kedai sbb slalu jenis ayam roasted or hainan kan..ok la nak try gi bangsar...thanks syana for sharing..

gee ryder said...

wahh mmg nampak sedap ni..bole try

aku pernah mkn nasi ayam yg sedap jugak. nasi ayam spore kat kg baru pastu satu lagi nasi ayam dkt menara yayasan tun razak...