IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 1, 2011

Help me!!!!

sape bleh tolong aku??? aku konpius la, ce ko tgk entry bawah ni nape ye bile aku update entry baru, sure jd gambar lari2 gitu?? nampak tak??? ke kt PC aku jek??? camne ek nk buat???

6 comments:

PUANSTOBERI said...

agaknya masa nak post tu dia ter lari kut. ce edit post balik, n susun lik gmbo tu.
Kut tak buleh, tatau la apsal dia lari camtu..

ieda said...

iyelah..habis berselerak.maybe spacing kot.akak pun bukan pandai sgt bab2 gini.

Gieyana said...

betul lah weh..lari sket alignment dier..

AdanyaKauUntukku said...

guna setting biasa ke? atau dah tukar? cuba klik gambar tu tgk size dia

qemaishak said...

kak kena enter lagi tu sebelum taip sebab akak letak gambar tepi (left) , kira ada space lagi la kat tepi kalau letak gambar tengah2 (center) takde masalah rasanya..cuba edit balik.

mya said...

aah mmg lari la babe..
aku pun takdapek nak nolong, sbb aku pun ala2 buta IT jugak bab2 gini..