IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 15, 2011

Manjakan kuku anda di Nail Paradize

adoii jenuh aku nk update pasal mani pedicure ni
ok kan ke ari tu aku beli voucher kat MILKADEAL murah2 jek pun dorg jual
yang aku amik ni baru RM34

makanye ari rabu gigih la amik cuti sebab nak manja kan diri :p
NAIL PARADIZE ni kat The Strand Kota Damansara
aku yg drive sorg2 ni pn xsesat la pegi sana
senang sgt2 pun *amboii eksen*


appointment kul 12..tapi sebabkan smp sini awal tu yg aku mkn SUBWAY dulu
perot kenyang hati pn riang..hahahaa


ok kite rendam kaki dlm air suam ek

pastu amoi kasi bersih kuku2 ko..celah2 sume tu dia korek..hahaa
pastu dia urut2 scrub2 kaki ko..sgt2 la best!!!
pastu dia pakaikan ko losyen..terasa la kaki ko bersih gile..kekee

pastu tang tangan pn gitu..aku rugi sebab aku baru lepas potong kuku..hahaa
so dia just kasi kilat je la..xpotong pn sbb da pendek kan

pastu scrub2 pakai losyen
teros xde mood nak masuk dapur :pkalo nak gi mani pedicure ni jgn potong kuku..
kang rugii ooooo..mcm aku rugi sebab kejap sgt la dia belek kaki tangan aku
sebab kuku masing2 pendek

sekali sekala korang try la manjakan diri gini
pandai2 la cari hok murah kan..
kalo yang bekerja senang la amik cuti so anak ade la org nak jaga kan
tapi kalo surirumah tu kena la kot pakat2 ngan laki suh dia jaga 1 hari bagi ko relax2 kan diri

sebab bagi aku, lelaki dia relax dgn cara lepak kt kedai dgn kawan2 dia, da bleh release tension
hahaaa ye ke???
so kalo wanita2 mcm kite ni, selain soping *ofcos* bleh la try benda2 gini plak

7 comments:

mama tisya said...

aku tk pernh try...sebab lg minat ke spa...ehhehe

cikmOt said...

aler, naper tak ajak aku...aku nak gak try menda2 gini...seumur idup lum pernah tray weii...

qemaishak said...

xpuas la kan kak, belek2 kejap je hehe, xpenah lagi buat mani pedi ni..

PUANSTOBERI said...

uik..ni bes nih..hurmm.. teheheheh :D

Nana said...

wah beznye...
aku xpenah buat mcm ni
serius
xpenah sekali pon wat

Anonymous said...

sori syana..leh bg add fb tak??mas nak tanya sal ivf k...need some info...masam8710@yahoo.com

POSH76 said...

mmg bess dimanja begini...yang penting murahkan