IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 2, 2012

1st Batch Android murah sudah sampai :)

yeehoooo...sampai sudah 1st batch android murah yg aku jual last week
murah sgt2 ko...
tak sampai rm300 pun :-)

alhamdulillah
tq pada yg sudi mengorder 



simple jek android ni ate da katanye murah kan
jgn la bajet mcm dapat galaxy tab or Ipad kan
bleh la buat lenjan anak2 tu

memory kad tak dapat kan
takpe, yg itu korg bleh cr original kt luar
rasa bleh msk memory kad samsung yg mini SD tu

cover sume tu sama jenis mcm galaxy tab yg 7" tu rasanye
nnt cari la kt kedai aksesori handfon

yang batch kendian2 ni, insya Allag supplier kabo dlm minggu ni
kite tggu la sama2 ek

kalo kata tak dan harap bersabar ek
sbb mmg stok da abis last week..tp dorg buat tambahan stok utk promo ni
katanye 50 unit jek
tp dorg baik hati bukak promo lebih dari tu
so sabar ek..

*udah jangan tanya ade stok ke tidak..mmg da sold out*


*entry kedua hari isnin*

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

yelah...aku tak tanya pung...

Falsya said...

phewitttt..sampe sudah..hahah..

POSH76 said...

bess gak ni...murah lak tu

Dee said...

bestlah..ada gak 1 yg china made beli kat low yat..budak2 lenjan tu jelah..hehehe..

Rasp said...

sesuai sgt utk budak2 buat lenjan kannn....

myaishahhafiz said...

sya pun ada 1 beli masa pi guangzhou bulan 3 hari tu.

ok la buat anak main2 :)

mama_umar_maryam said...

xdela ralat sgt klu tercamapak dgn ganasnye ke lantai,hahaha

shida rahman said...

kak syana,best2..huhu...

Myra Jay said...

Sebelum ada gak 1 tablet camni dari China, memang murah ;)