IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 11, 2012

Small celebration for my big boy :-)

Morning!!!
adoiii mmod nk update pasal sabah tak mari lagi 
tggu la ye..

ni cerita pasal mlm smlm
buat la upacara tiup2 lilin utk Iman
kecik2 kami jek
jani ada kan...

rumah sgt bersepah tak abis kemas lagi balik sabah tu :(

balik keje, amik Iman kt rumah terus aku bwk gi kedai beli kek
amik yg cenonit jek..RM2.50
hahahaa sbb tau bukan dia makan kek pun..


pandai la dia makna birthday ni
hahaa bile kite nyanyi dia pn malu2 kucen :p


pandai jugak tiup lilin
:-)


kek RM2.50 hahahaa
jadi la dr xde ...
tahun depan kite buat party ye Iman
kalo buat tiap2 tahun kopak mak pak hang
hahahahaa


janji anak hepi...
bukan susah nak hepikan anak ni..
gitu jugak dgn mak pak..bukan susah nk hepi kan mak pak
janji anak ada depan mata, hepi la kite kan...


kasi chan dia main ngan krim tu
abis la comot2 muka..lantak hari dia, janji dia hepi gelak2
hilang penat
eh tapi umi da order kek Upin Ipin utk potong2 kat umah TokMa sabtu ni
so kakak & adik2 ku, sila dtg umah mama ok sabtu ni
rasa dlm lunch time kot
aku spronser kek jek..yg lain korg tolong la payung..hehehee

:-)

*entry pertama hari rabu*

16 comments:

mama_umar_maryam said...

wpon 2.50 tp ttp nmpk sedap,hehehe.sonok iman yee

MRS. K said...

nampak besau jugak kek tu weh..

nani merani said...

sweet!! Anak akak pun dari umur setahun sampai nak masuk 7 tahun tak pernah buat besday party..
cuma masa kat kinder, belikan cake + buatkan goodies utk kawan2, so, celebrate dengan kawan2.. hepi lah dia.. selalunya we ols tiup lilin kecik camgini la sebab dah nama pun 3 org aje.. he3.. Tapikan Syana, tahun nie dia dah request, kalau besday dia, dia minta akak buatkan kenduri doa selamat.. (maybe dah besar dah tau makna birthday tu apa)... Insyaallah, November nanti, akak buat, Syana dtg ye!!...

mama tisya said...

bdk2 kalo time besday dpt kek tiup lilin sure suka even kecik je bermaknan bg depa...

Iela Fazielah said...

ala comeynyer kek... Hepi bday iman... Kejap je dah beso....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym pun tak penah lagi celeb birthday Yayan, huhu..celeb sendiri2 jek...:)

SURIA AMANDA said...

amboi..comel..suka betul dia kan..

nn lylyn said...

epi bfday =)

Nana said...

hahah xkisah la wei
kek 2.50 pon
bagi budak2 ni
dah ckp epi dah diorang
mia ritu pon
beli kek 2.50 juga
tp bli 4 sebab makcik2 nak makan juga xleh bli satu ahhaa

Nory Zoulkefle said...

kek ni buat syarat je, x kisah lah bape hrga nyer...yg pnting besday boy happy...=)

watyz said...

syomelnye kek dia..

Falsya said...

kek tuh nmpk besar walaupun sebenarnye kecik..hehehe..

♥ Wina ♥ said...

happy birthday handsome boy!

eh 2.50 jek? tapi besar ;-)

gee ryder said...

hepi belated bday iman!
eh tahun ni takde bday party ke? ;)

Myra Jay said...

Happy dapat tiup lilin ha ;)

Cute Mum said...

happy besday iman..
comel kek angry bird..
kalo dania nampak nie mesti suka..
lagi2 sekarang die sibuk nak makan kek beday yuyu..