IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 10, 2012

Berita pasal tablet murah (2nd batch)

morning!!!
ok abis da sesi bercuti
gambar sume pasal sabah later2 ek
banyak benda nk kasi settle dulu


ni 2nd batch tablet udah smp ya
so tinggal 3rd batch jek supplier tak pos lagi ke aku
nnt aku kasi list nama

hamboiii kome, da tau aku holiday pun dok sms, email aku ek
aku paham masing teruja nk tablet ni kan
ke korg takut aku bawak lari duit korg??
hahahaha

list nama:

1) staff UIA (2 ketui)
2) Ameerah 
3) Mursyida
4) suriati
5) Izan (FB)
6) ilia
7) husnidatul

so total 2nd batch ni 8 ketui saja ye


jangan la push aku pos ari ni ye
aku merayuuuuu..heheee
ni ha banyak list koje bos kasi...kasi aku settle slow2 ye


slow2 aku kasi settle minggu ni
harap bersabar ye


kalo tak sabar sgt meh amik kt opis aku Plaza Damas, Sri Hartamas
:-)



7 comments:

♥cikmOt♥ said...

nama aku ada tu...tak kira, k o kena pos hari ni jugak...hehehe

ilia said...

xsabaqnyeeeee...hahaha...aku nak mengamik liptint tuh jgekkk...

Rasp said...

gitulah dah jadi businesswoman...
tak kira hari cuti ke tak....
ada jer 'permintaan' hehehehe

*azni* said...
This comment has been removed by the author.
Shamz + Fieza = Muiz said...

MUIZ punya batch ke berapa..?
hehehehe..
mak dia yg teruja lebih..
Udah tak sanggup tgk tab mak mcm belacan..hihihihi..

Myra Jay said...

Berapa harga seketoi ni kak? :)

Anonymous said...

Your image is everything when you are around your clients, making it essential to dress appropriately to keep yourself looking good [url=http://www.tiffanyjewelryonlineoutlet.com/]tiffany and co outlet[/url]
Even though high end equipment will unquestionably yield high-quality results if they are utilized appropriately [url=http://www.cosylouboutinshoes2013.co.uk/]christian louboutin shoes[/url]
If you are an environment friendly individual, you can also pick recyclable, biodegradable and natural products as office supplies [url=http://www.thomassabo-onsale.co.uk/]thomas sabo bracelet[/url]
It's easier to clean and polish, and easier to repair [url=http://www.louboutinshoes2013sale.co.uk/]louboutin uk[/url]
So for the sake of this you have to move with your personal things with you [url=http://www.2013tomsonsale.com/]toms outlet[/url]