IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 18, 2012

Makin ramai baby yang perlukan bantuan

Salam semua
sebak aku baca entry kt blog YM

Adik Qihah ni perlukan bantuan utk pembedahan 10 OGOS ni
jumlah yang diperlukan RM70ribu
Ya Allah..banyak nye kos rawatan utk adik ni :(

ape la sgt kalo kite hulurkan kurang2 RM10.00 utk bantu adik ni
sbb aku rasa parent dia mesti tgh panic sbb dgr cerita jumlah duit terkumpul is ZERO
:(

so sempena bulan ramdhan ni jom korg, kite hulur sorg sket kt akaun Puan Siti kt bawah ni
puan siti ni mak adik Qihah 

NAMA : SITI SUHANA JAMALUDDIN

MAYBANK : 1581-1803-5720

CIMB : 1404-0002636-20-8




mohon la kawan2 panjang kan berita ni supaya lebih ramai org boleh membantu

makin ramai aku tgk baby yang perlukan bantuan
sebak aku tgk kadang tu alahai kecik sgt utk tanggung penderitaan sume ni

so kite patut bersyukur ape yg kite ada..jgn compliant banyak sgt dalam hidup ni
tak sume bernasib baik mcm kite..

tgh kite "ada kat atas" ni, jom la sama2 kite bantu mereka yg memerlukan 
takut nanti bile kite "kat bawah" tak de sape nk hirau kan kite..


*mode: sedih sbb hari ni jek 2 kesah baby special yang aku baca* 
Ya Allah


3 comments:

Falsya said...

ya ALLAH..xsanggup aku tgk gambar baby yg sakit2 nie..sedihhh..;(

InaIn said...

Saya minta share kat fb dan blog saya. tq

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Thanks a lot, Syana!Hanya Allah mampu membalasnya. amin.