IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 27, 2012

Benda yang aku takyah beli ketika bulan puasa & raya

Morning!!!
kejap jek kan da 7 Ramadhan ari ni

ni entry up bos sdiri :p
ala bos korg pn baik gak kan...so meh la kite up bos2 kite ek
bos aku ni baik hati..tetiap kali bulan puasa mmg aku takyah beli 2 benda ni

yang pertama KURMA...mmg aku tak pernah beli kurma sdiri
paling kurang mesti dpt 2 kotak..
pastu kang hujung2 bulan posa, kalo ada lebih dapat gak lagi..hehehe
suke kurma dia..sbb besar2
kurma jenis tak kering..sedapppp
*tgh puasa tgk kurma pn terliur* 



yang kedua plak, Kain Sepasang utk aku ngan syarul
tapi da dpt pn time org da start puasa, mmg tak sempat la aku nk tempah
makanye selalu aku buat baju utk raya tahun berikut nya
so jimat la duit kain utk baju raya pertama :-)
cuma kuarkan duit upah jek...
so yang atas tu baju raya aku utk tahun depan la..hahhaa 
mmg lepas dpt2 kain ni, terus aku sumbat dlm lemari
tahun depan baru korek balik nak anta tailor :-)

ape2 pn bersyukur dikurniakan dgn bos2 yang sgt baik hati
*ewahhh*
even da keje 5 tahun kt sini, tak rasa lama pn
sbb aku enjoy keje sini, belajar aku berdikari tentang tugas sdiri
sebab tu dulu aku pernah resign dlm 3 bulan, tapi aku mintak blk keje sini
hahaha nyesal resign dulu tu
mmg tak resign la kecuali aku nak jadi housewife :-)




14 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku pun tak pernah beli kurma weii...
banyak gak dapatnya...

mama tisya said...

aku pn tk pernh bli kurma..mmg company bg tiap2 kali ramadhan pastu ngan pemborong beras lg bg:)

GreenJade said...

wahhh rezki tu...untung nya...

Falsya said...

Dpt kain tuh yg mahal tuh..rare tuh..baiknye lahai boss ko...

SURIA AMANDA said...

mak oii...bestnya..

POSH76 said...

bessnyer dapat majikan baek camni....

POSH76 said...

bessnyer dapat majikan baek camni....

POSH76 said...

bessnyer dapat majikan baek camni....

POSH76 said...

bessnyer dapat majikan baek camni....

Nana said...

tempat keje lama aku gini juga
tiap kali bulan puasa sure dapat

telekung
kuih tart
hujung puasa kang ada la bos kasik
rendang ayam ngan dendeng frozen

watyz said...

wa.. baik bos ko. biasa takat dpt kurma tu biasa la tp dpt kain tu yg best... :)

Pink Lavender said...

pellamak...bestnyer la free2 je dpt kain..
aishh..baik giler bos syana tuh..ada koje kosongx?hahahah

makneng follow sini
jemput follow makneng..

AdanyaKauUntukku said...

samalah lah Syana
kurma...kuih raya...ngan angpau paket........sume tak yah beli

AdanyaKauUntukku said...
This comment has been removed by the author.