IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 30, 2012

Iftar di Restaurant Zam Zam Shah Alam

Morning!!!
puasa tak puasa tak ????
hehee alhamdulillah aku tak tinggal lagi

ok ni kesah Jumaat lepas..
syarul ngidam nk makan nasi arab
pokcik tu bulan posa ni, mcm2 la dia ngidam..hahaa
aku layan jek..janji perot aku kenyang sudah

so balik keje, amik Iman teros shoot gi Shah Alam
ni kali ke2 aku gi sini
sbb malas nk mencari kedai lain, dia terus bwk ke sini

tapi mmg kitorg buke dlm kete
minum air + makan kurma + makan pau
*amboi meriahnye*

kat sini ada disediakan surau
so sambil tggu makanan ready, bleh gi solat dulu
smp sini pn da kul 8 malam

ada gak buffet tapi mcm rugi la sbb kitorg sampai pn da lambat
lg pun, takat mana la bleh sumbat perot ni
so amik ala carte jek la


mula nk amik set kambing
tp abis :(
nampaknye kena repeat lagi la dtg sini
:p

Aku oder 2 set Nasi ayam
1 Mandy, 1 lagi Kabsa
tp aku tak pasti mana 1..hahaa

yg ni Mandy kot
sedap nye la hai...Iman sgt suke nasi arab
dia makan nasi semata pn da cukup

ni kabsa kot
yg tu syarul amik
sedap jugak

Alhamdulilah kali ni Iman sgt memberi kerjasama
hahaha so bleh la makan dgn tenang


balik tu mata masing2 rasa mcm nk terkatup
perot kenyang senang hati la

Suami: ni sayang nak dessert ape?
Isteri: errmm...nak eskem kt kedai sebelah tu boleh?
Suami: ok

Ya Allah..memahami sungguh suami org tu..hahaa
mana la tak gemok isteri tu..

*ok lepas ni entry makan eskem plak ek*



7 comments:

Falsya said...

wehhh, ko wat aku tingat SABA lah syana..nie tetibe aku dh ngidam nie canner nieh..hahahaa..

mama tisya said...

aku pn en hubby nk mkn nasi arab tp blum p mkn lg..vkend ni kot tp voucher dh bli...hehehe

ZSqueenbee said...

time poce ni tgk ape je sedap tp yg ni mmg sedapppp...hri ni lepas abis kje trs ke shah alam teman my mom blh la cri restoran ni kan kan..

FARAH deeb said...

Penamaan nasi2 itu adalah benar hahaha... (dah selalu nak mkn nasik arab sampai dah bleh hapal!) Boleh ek makan nasik arab untuk berbuka. Perghhh kalau denlah, selalu pak ustad beli sebungkuih kongsi 5 orang makan! Punyelah azab nak menghabiskannya pasal portion dia besarkan?
My latest Entry :)
JJCM: Day 9 Ramadhan 1433


JJCM: Day 8 Ramadhan 1433


JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

Suriaamanda said...

Kalau dapat set kambing lagi best kan..

watyz said...

wa.. mkan nasi arab..

Cik Rongoks said...

perghhh ! sedap wooooo.