IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 17, 2012

Puyuh 3 Rasa ~ kuat sungguh pengaruh blog

hohoooo...
ari isnin aku puasa ngan syarul..posa ganti ler
x suke la buat last minit gini
rasa tertekan je kan nk ngabis kan

tahun ni da berazam utk ganti time puasa 6
jangan tidak2..kena buat jugak!!


otw balik rumah singgah makan kt gerai dpn tu kejap
syarul nk amik Iman dulu
tp aku merayu nk makan dgn tenang
hahaha mmg wei kalo ajak kenit tu mau aku yg mengkelan
kadang tu makan abis licin pinggan, tp x kenyang2..hahaa
*ceh!!! salahkan anak pulak*


sekali ternampak menu ni
Puyuh 3 Rasa
ko rasa2 aku tgk blog sapa yg ttibe teringin nk oder puyuh ni
hahahaa pengaruh blog sgt kuat okeh!!

pastu up la dgn lauk2 lain
:-)

perot kenyang hati senang :p

-pasal entry Allah balas CASH tu, sama2 kite amik pengajaran ek..mulut jangan puaka sgt dgn org keliling..bukan jek suami, tapi ibu bapa, adik badik & jugak rakan sebaya-



*entry ketiga hari selasa*






8 comments:

SURIA AMANDA said...

nokkkkk.....aku lapar balik...aduhai...

Nana said...

aku suke puyuh
tp sejak tau puyuh antara golongan kolestrol tinggi dah kurang2 kan makan dah
tp ttp suke hehee

mama tisya said...

blog aku ek...smlm aku update puyuh sweet sour...yum222....

Dee said...

suka puyuh goreng..tp kalau masak 3 rasa sedap eh?...

Falsya said...

nasib baik aku dh kenyang skang nie..hahaha..

Ami said...

kesian iman tak join kenduri puyuh huhu.aku kan tak pernah tinggal Muhriz,mmg bekepit 24 jam,so kalau mkn kat luar,aku dgn hubby makan gilir2 kalau Muhriz tamau mkn sekali,kalau die nak makan senang cite.tak pon bagi die tgk cartoon kat tab ke,tgk nursery rhymes ke ape2 lah pastu bawak snacks die

watyz said...

x pernah rasa puyuh berlauk selain goreng tu pon 2 3 kali je aku rasa sbb aku geli. aku pon x tau pesal. hahahha

Ashleyitml said...

kesian iman tak join kenduri puyuh huhu.aku kan tak pernah tinggal Muhriz,mmg bekepit 24 jam,so kalau mkn kat luar,aku dgn hubby makan gilir2 kalau Muhriz tamau mkn sekali,kalau die nak makan senang cite.tak pon bagi die tgk cartoon kat tab ke,tgk nursery rhymes ke ape2 lah pastu bawak snacks die