IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 26, 2012

Tahun ni tak mo kasi kad raya..kite tukar kasi fridge magnet plak

Morning!!!
mula tadi nk up gambar lauk aku masak sahur
aku masak kari ikan
nanti la tgh2 hari sket aku up gambar
:-)


aritu aku dok usha FB member aku ni
dia skrg bisnes buat FM dgn badge
selalu org tempah utk buat goodies kenduri kawen ngan bday la kan

pastu ttibe aku dpt idea plak
why not aku tempah utk hari raya ni
dari bagi kad raya, baik bagi FM ni
bleh tempek gambar sekali kan

kejap jek proses buat FM ni
dlm 1 week after buat payment aku dpt brg ni 


besar gak..aku ingat kecik semotel
suke sgt!!!!
aku tempah x banyak
dlm 20 biji jek
nak kasi family pastu kawan2 terdekat


yg ni tokey kedai kasi free utk Iman
mula aku ingat gambar geng2 upin ipin jek
sekali baru pasan ade terselit muke Iman
hahahaa TQ ruhil :-)

kalo korang berminat nak cipta kelainan hari raya ni, boleh tempah kat member aku
insya Allah harga sgt2 berbaloi


sape yg dpt bonus tu, mesti tersenyum lebor kan
alhamdulillah rezeki masing2
yang lain jgn plak dengki x dapat bonus ek

:-)

12 comments:

♥ Wina ♥ said...

sangat² kiut & unik!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

santekkkkkkkkkkkkkkkkk ;-)

mama tisya said...

aku nk 1 fm raya dr ko:)

Nana said...

menarik ni

Rasp said...

memang spesial lah ....
a'ah lah sis...
kena perati betul2 baru nampak muka iman...

Taty Hasbi said...

lawa la akak..mmg len drpd yg len..mcm nk jgak...hehe...nk tempah cmne??dia xde blog ke??

Gieyana said...

bestnyer syana..kiut jer..:-)

betui2 tue..rezeki masing2..rezeki Allah kan luas..kalau kita x dpt dr wang ringgit, kita dpt dr segi lain lak..kebahagiaan dan so on..:-)

Afne said...

idea baru ni! aku kwn ko tak? hehe

mama_umar_maryam said...

best idea nih..atleast org x buang kan fm tu..hehehe.comel gile fm upin/ipin tu..puas aku cari mane muke iman

SURIA AMANDA said...

wahhhh...cantiknya...great idea...

Cik Rongoks said...

menarik ! ^^

AdanyaKauUntukku said...

sob sob..tak dapat bonussssss