IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 3, 2012

Oh kecewanye saya :(

Morning!!!
pagi2 da rasa frust
sape yg kenal aku tu, sure tau kan aku banyak kali beli online
kire sume benda smp ke baju tido seksi pn aku beli online
:)

tapi xpernah lagi aku dpt brg yg xsama mcm di kata
kali ni mmg aku frust sgt!!!

ce tgk gambar bawah ni
hensem kan set dia
aku suke jeans tu
even xdpt belt pn aku x kesah..sbb belt Iman berlambak




aku suke kaler jeans tu mcm kusam2 sket
pastu cutting dia nice
mcm kecik kt bawah kan...betul tak ape yg aku nampak???


ok meh tgk ape yg aku dapat
:(
jeans kaler gelap..tu ok lagi

ce ko tgk design dia..sgt2 lain kan
kalo dia tempek gambar seluar yg ni mmg sah2 aku xkan beli punya

ko tgk la cutting poket dia..mmg bukan taste aku
xpernah aku belikan Iman suar design gini :(
sgt tak hensem!!!!
mmg aku tau produk ni bkn original tp aku xkesah pun
cuma lain kali ce tempek gambar real
xde la org mengharap kan...

aku pernah gak jual baju baby, instead of aku tempek gambar katalog supplier kasi, aku sanggop ni bukak sehelai2 amik gambar real pny brg
sbb aku nk org tgk real design

kadang catalog xsama
mcm kes aku ni mmg lari jauh gile!!!!

aku beli RM50 sekali postage
sape berminat aku sanggop jual RM40 sekali postage

email aku: syanasaid@gmail.com 


*entry pertama hari selasa*



14 comments:

♥cikmOt♥ said...

kan aku dah kata...nengok gambar lain...sekali dapat yang lain...sangat sakit hati weiii

♥ Wina ♥ said...

mmg geram kalau barang x sama mcm yang kite tengok kan dear?? so far x png terjadi lg tp kena bersedia selalu kalau beli online nih uhuhuhuu

Puteri Satu said...

adeeh.. memang frusst ler... klu akak pun cam tuh... tuh yang fikir 2-3 kali nak beli baju raya anak online nih... hish...

Nana said...

ini la dia risiko bli barang online kan
barang xsama mcm dalam gambau
seb baik poplook tak mcm gini heheapa kena mengena

watyz said...

la sian nye. ni yg nyampah kalo bli lain dpt lain....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

erks .lain bbenor jiran weh .. adesssss.... aku prnh kena beli kain cotton .. bila sampa kain tue cam jarang ..nipis murah .. x tebal pun .. huk..hukkk

MRS. K said...

adeh.. sian ko wei

LizHairi said...

alamak...nie yg cuak nak soping online lagi ni.so far,alhamdulillah akk belum penah kene cenggini.kalo kene mau hangen jugak...

SURIA AMANDA said...

aisey,aduhai...siannya ko nok...tp aku xde anak lelaki kalau nak beli pun....

ilia said...

Pi la complain...berbisnes cenggitu mmg tak lama la..aku yg tensen

Rasp said...

antara risiko shopping online kannnn....
memang bikin panas hati jer...

AdanyaKauUntukku said...

tu psai lah akak takot sangat nak beli online
takot tidak seperti yang di pamerkan

Falsya said...

aku pun penah kene syana..frust mmg tahap nonggeng tau..aku beli sbb aku tgk gambo cantik..especially color..x sensitive betul tau peniaga2 nie..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Uikssss!jauh panggang tuu...sian...npe lar niaga cenggini?tak baik taw...kn?