IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 12, 2012

Sabah Day 2~ Bye2 Karambunai

sambung cerita sabah lagi
ntah bile mau abis tak tau..baru hari ke2 :(

ok esoknye tu lepas kenyang makan kt kedai seafood tu bangun awal sbb nak menikmati buffet bfast plak
yup aku suke bfast hotel..gigih bangun awal semata nk makan..hahaa

ni dari luar bilik hotel..
lawa kan Morning Glory tu
walau mcm bersemak tp sekssiiii


padahal makanan sama jek
baked bean, sosej..hahaa
kt rumah pn bleh masak..
tp tu la feel dia lain kot..hahaa


anak tgh kokak makan ape ntah
ape dia aku hulur jek
janji ko senyap..
tp senyap kejap jek..sbb menggelupur nk terjun pool
sabar nak..sabar..mak tak abis melantak ni



eh eh...ttibe ada budak ni

malam lepas dinner kt kedai seafood tu, syarul gi amik Watie & Ejam kt airport
kitorg mmg da plan nk cuti sama2
tp dorg flight lewat kul 9malam baru nk terbang

so Iman bangun pagi teruja tgk pak lang ngan mak lang ada sekali :-)


syiok la aku, ada org tolong layan Iman
:-)


bior mak bersantai kt tepi jek la



lepak kejap jek sbb nk check out laju2
nk menuju ke Kundasang :-)


bersama adik ipar tersayang



da nak check out baru nak amik welcome drinks





bye2 Karambunai :-)


ok nanti sambung pasal Gunung Kinabalu plak
ooohhh sume suke sbb tgk cerita Dejavu Kinabalu kan
tp sori la aku x follow cerita tu
so tak pasti sgt lokasi mana dorg shoot


*entry kedua hari khamis*

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

mesti sedih nk tggalkan sabah kan...hehe

sharina niza said...

blom lagi..kite nk menuju ke gunung kinabalu plak :-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh, nk pi kundasang pulak yer..sejukkk!YM dulu skool dkt2 area tu jugak, kat Ranau...rindunyaaa.

SURIA AMANDA said...

rugi ko x polo citer tu nok..best..nak2 aqasha ensem..eh2