IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 20, 2012

Sabah~ Day 3 - Sekitar Magellan Sutera Harbour

Morning.....
1stly tq pada yang bagi respond positif kat Adik Qihah
hanya Allah je yg mampu membalas nya..


ok sambung kesah Sabah
ni same day yg check in kt Magellan tu
lepas da rest dalam kul 5 gitu kitorg turun nk swimming :-)
happy!!!!!


banyak2 hotel yg aku stay kt Sabah ni, aku paling jatuh chenta kt Magellan ni
even ramai yg cakap Karambunai best, tapi bagi aku, Magellan terbaeekkkkk


kalo pegi seminggu, seminggu aku nk stay sini 
xyah jalan mana pn xpe..dok pelepuk jek kt hotel tu

tgk la pool dia..best sgt..tenang jekkk


since aku "bendera merah" so aku dok tepi usha dorg jek la
ikut hati nk jek terjun
tp x selesa la plak 


dok santai tepi pool pn da best
relax jek

janji anak aku hepi
tgk la tu muke dia
penuh keceriaan


kul 6++ da gelap
maghrib sini kan awal
dapat la tgk sunset :-)

da puas mandi, naik atas siap2 nk gi makan
kalo dtg sini, jgn lepaskan peluang makan kt area Pasar Filipin sana

ok lepas ni kite sambung plak pasal makan di Pasar Filipin
aku lupa nama sebenar pasar jual makan2 tu

mmuahhh semua!!!

4 comments:

mama_umar_maryam said...

huhu..besh giler..jemput join GA blog aku weh :)

FARAH deeb said...

uu bestnya jalan2... gue kena pose jalan sampai anak abes amek UPSR huhuuu... (takpe lepas ni revenge!)
My latest Entry :)
JJCM: Chengal D' Garden Cafe

Nana said...

cantik gile hotel dia
xmampu rasa nak dok sini heheee

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bertambah rindu YM ngan kampung laman.huhu. Sabah mmg lewat sejam ngan semenanjung, :) That's y cpt je, gelap.:)