IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 30, 2012

Dessert time @ Snogurt Ice Cream

lepas makan nasi arab yg sedap tu, terus pegi ke kedai sebelah sbb nk makan eskem
ye kedai ni sebelah2 je ngan Zam Zam tu

tapi aku makan sorg jek sbb syarul kenyang
dia makan licin pinggan
aku makan kurang licin
hahahaa
so ada space lagi mau masuk dessert

ala, tapi kalo aku makan licin pn, ada jek space utk dessert kan
korang pn mesti cam aku
:p

sistem dia mcm kt "Kedai eskem yang mahal" tu jugak
amik sendiri pastu timbang pastu bayar


tapi kat sini murah sket dr yg "kedai mahal tu"
kalo kt kedai mahal tu mau aku kena 10 hengget ke atas

kat sini aku amik tu dlm 6 hengget jek
aku amik tak banyak
sbb nk makan sorang jek kan

yang kaler kuning tu butter cookies
yang 1 lagi tu flavour chocolate
aku suke sgt yg coklat tu
sedapppp

budak yg mmg tak suke eskem sgt
syukur...kalo tak jenuh berebut
hahahaa

lepas balik dr dinner tu, terus menuju ke umah kemas2 bag sbb nak balik Taiping
tapi driver kekenyangan so dia mau tido dulu
end up kul 2 pagi baru gerak balik tepeng
sampai tepeng ngam2 waktu sahur
:-)

*lepas ni entry menantu mithali masak juadah iftar*
-jangan poyo boleh?-

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

kdai satu lagi tu kat mana...hehehe

SURIA AMANDA said...

tgok eskem tu pun dah terliur..ko mmg saja la noks..

Falsya said...

aku rase mcm ade perasan kedai nie kat setapak ta syana..tp x sure..adehhh, terasa2 eskrem coklat dlm mulut nie ha..uwaaa...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehhhh .. tekak rasa terliur2222qqqqqq ..ga..ga..ga ;-)

mama tisya said...

oh iman tk suka eksrem kemain la ibunye mkn sorg2:-p

ALoNa CintamaniszLite said...

Balik awal pagi (waktu malam) sejuk sket kan. Tp kena hati2 lebih laa sebab byk lori kat hiway..