IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 4, 2012

Siapa orang sabah??? Tolong aku sat

Morning!!!
korang sape yang berada di sabah skrg ni???
tolong aku sat boleh...

sekarang ni cuaca di sabah camne? hujan kah? panas kah?

bukan ape, kt KL ni skrg ni cuaca tak menentu..kadang tu hujan lebat
kadang tu panas terik..tp mostly skrg ni hujan jek kt sini

Condition Iman tak berapa memberangsangkan..dok flu skrg ni
so mcm risau la jugak kan kalo pegi sabah kt sana dok hujan jek
makanye harus la aku stand by sesiap ape2 yg patut

tapi ubat2 dia sume aku da re-stock..
harap2 jgn tertinggal udah..huhu

harap Iman sehat la..takkan nk cancel trip ni plak kan :(
lama da plan dr dec 2011 da siap beli tiket

dia pn da excited nk naik airplane
:)

doakan Iman sehat sejahtera ye

*ok org2 sabah tlg jawab sat soalan aku ye*
tq


11 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM org sabah, tapi duk Tganu.hehe. Tapi, according to my mum, dia kata skrg nie, panass kat Sabah, jerebu lagik. Take care aaa...enjoy ur holiday

SyaNa said...

tq YM :)
really appreciate it

*SiRibenMerah said...

hehe.. bila nk g sabah?
bestnya.. take care ye~

Anonymous said...

ready sunglases.....cuaca panas so sesuai utk berjalan.. sini klinik panel bnm byk bah...

Rasp said...

bawa lah semua ubat2 dia tu...
kalo jerebu kurangkan aktiviti luar....
kesian kat dia nanti....
neway have funnnnnnn....

Mrs.Sheikh said...

SABAH PANAS GILER.. :)

SyaNa said...

tq korang :)

Tq pada anon..ok ape2 nnt kite terjah klinik panel bnm..

AdanyaKauUntukku said...

ok kot syana....
jgn lupa bawak 'ubat-ubatan' dia ke sana..mana tau kannnn.....

enjoy ur holiday

SURIA AMANDA said...

bwk bekalan ubat la..senang..x pasti plak..td aku tanya consultant dept aku ni..dia baru jer sampai dari sabah..dia ckp panas dan hujan...

Nana said...

yg aku tau klw kundasang tu mmg selalu ujan
pastu klw nk g pulau plak abg aku yg dok sabah tu kata
g pagi2 sebab bese ptg mesti ujan

mama_umar_maryam said...

ok sabahian dh jwbkan..hv fun syana..tp amik langkah berjage2 esp iman tu ;)..ubat jgn tinggal, klu jerebu teruk ke panas ke mmg ko nk dok dlm otel je kan,hehehe