IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 19, 2012

Tolong bantu Adik Qihah..Please aku merayu sgt ni..

Salam semua..
pagi khamis ni jom kite lupakan sat entry pasal makan, entry seronok2..gosip2..

jom kite bagi masa kite kat adik kecil ni
nama dia Siti Nurfaqihah Huda
lahir 13 january 2011


ok ni aku copy paste entry dari mak sedara dia ya:
salam semua rakan2 ku....ini adalah anak buah ku yang bernama siti nurfaqihah huda yang dilahirkan pada 13jan2011.dilahirkan didalam tempoh kandungan 8bulan dengan seberat1.9kg. prem baby ini didapati tiada salur darah ke jantung dan hanyabergantung pd 'pda' @ dgn kata doc ijn "PAIVS" with large PDA pernah menjalankan pembedahan pd 30jan2011 for Radiofrequency valvulotomy (RFV) & percutaneous Transluminal Balloon Valvuloplasty (PTBV),tapi procedure gagal, jalani ops kali kedua,pd 6april 2011 for blalock taussig shunt, dan ops kali ketiga pada 17april2011 right diaphragm plication, dan kini menanti untuk pembedahan kali keempat open cheast untuk membuat saluran yang tiada dan menukar injap yang bocor......

kepada sesiapa yang ingin memberi sumbangan boleh salurkan sumbangan ikhlas kepada acc mama qihah 
siti suhana @ sue.lann 

acc mybank-158118035720
atau
acc cimb-
1404-0002636-20-8

terima kasih kepada semua yang sudi memberi sumbangan......

Adik Qihah da menjalani operation sebanyak 3 kali
untuk kali ke 4 adalah 10 OGOS 2012
x sampai sebulan pn :(



sebak aku tgk gambar2 ni
ape lagi lah mak pak dia yg menanggung kan



Anak syurga

Jom la sama2 kite pakat bantu anak kite ni
jumlah yang diperlukan adalah RM70,000

tak banyak yg kite ada, kite bagi la sket..org kata sikit2 lama2 jadi bukit
harap kawan2 boleh panjangkan benda ni war2 kan kt org lain
sama2 lah kite bantu adik qihah ni

sebab dgr kata masih jauh lagi nk capai RM70ribu tu
kalo aku jd mak dia, sure panik..

kawan2 yang ramai follower tu jgn la lokek nk share ajak follower2 ikut sama menderma ape termampu..



siti suhana @ sue.lann 

acc mybank-158118035720
atau
acc cimb-
1404-0002636-20-8


FB Mak adik Qihah: Sue Lann


insya Allah 1 kite bagi pada yang memerlukan, 10 Allah pulangkan kt kita..
takkan abis harta kite kalau dibelanjakan dgn menderma pada yang memrlukan..
Insya Allah....

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler, sian dia...moga adik ni cepat sembuh...

tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima...

GreenJade said...

kesian adik Qihah..kes dia sama dgn anak buah saya..my niece pun dh 3x operate within 2 years time ni..still not really fit n still under medication gitu.

InsyaAllah akan mmbantu n war2 kan pd kwn2 lain..

Anonymous said...

no akaun cimb tu silap.patutnya 14 digit je

Cik Rongoks said...

alaaa..siannye kt dia. :(

Dee said...

moga adik tu cepat sembuh..kesiannya dia..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Thanks a lot, Syana. YM mmg sangat2 bertuah dipertemukan sahabat sebaik Syana.

Martinez said...

kesian adik Qihah..kes dia sama dgn anak buah saya..my niece pun dh 3x operate within 2 years time ni..still not really fit n still under medication gitu. InsyaAllah akan mmbantu n war2 kan pd kwn2 lain..