IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 17, 2012

Allah bayar CASH kt dunia ni ~ aku da kena

cerita ni bukan niat nk bukak aib sendiri ok
utk pengajaran
:-)

smlm aku ngan syarul puasa..pagi tu dia bwk rokok letak dlm dashboard kete
so petang nk balik tu, singgah bukak posa dia tny aku mana aku letak rokok dia

eh eh..aku plak yg letak kan..aku ckp dia yg letak
pastu mulut x insurance ni ckp la, "abg ni syg rasa ada short term memory loss la.."
puaka gile kan ayat

ok abis takat situ la cerita tu

sekali td pagi aku bangun tido, ttibe aku mcm terlupa ape password pintu opis aku..padahal ttiap pagi aku bukak opis
mmg lupa tahap blank...kosong...

pastu aku cerita kt syarul pagi tadi pasal aku lupa password..pastu dia ckp "see, smlm syg ckp ape kt abang???..."
aku mcm haah la....pastu aku say sorry la kan..insaf ok

pastu smp opis ingat kot boleh la ingat ke kan..sah mmg aku terus lupa ko...
konfiden tekan no, sekali salah
terus la bunyi alarm yg bingit tu..huwaaaaa
panic kejap aku, call KIM, mintak no password
gile ok
padahal selama ni mmg ok jek aku bukak pintu tu
ttibe hilang ingatan plak aku

tu la kan, Allah bayar cash kt dunia ni..dalam x sedar ckp gitu kt suami sekali danggg amik ko kena diri sendiri..
scary kot...

insya Allah xmo da ckp bukan2..hahaha
takuuitttt....
tapi td da mintak ampun kt suami :-)


13 comments:

Diana@frendzybizz said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana ada yg kata kalau bersalin c-sect keasan dia memory kita akan berkurang .. ada pernah kaur dlm mag pa & ma .. aku lsp dua kali c-sect mmg fail bab igt2 nama org & nombor2 ..

Fieza a.k.a ibu Azwar Qaiszar dan Maria Dayana said...

aku pernah lupa p.word pintu opis gak..jenuh nk ingat balik..duduk lama kt depan pintu tu..seb baik la takde alarm..hahaha...dah tu call manager terus..tye p.word kat dia..hahahahha

♥ Wina ♥ said...

banyak kali jugak terjadi macam tu..pas tu sedar balik ;-)

mama_umar_maryam said...

balik ni pelok kaki syahrul la ko mntk mahap,hahahaha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiks....tu la kan, kdg2 mulut ni masin...huhuhu....tak kene ngan org, kene balik kat kita.Huhu...takutt...

watyz said...

aku pon penah kena mcm ko gak. aku kata izhar last2 kena kat aku balik. hahahha... :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Mmg terkadang ada ketika kita akan blank kejap..

nani merani said...

penah gak bila mr hubby pesan gini.. "drive carefully.. nanti smp opis, kol.." dek sebab tetiap hari dengor ayat yg sama, terus je ckp gini " ye la.. tau la..." errmm.. pastu pagi tu otw pi koje, tersondol belakang MYVI baru.. hu3.. lepas tu terus x berani dah.. walaupun bukan niat pun..

Cute Mum said...

huhu..bahaya gak nie.. kadang2 risau cakap yang bukan2.. takut sendri terkena balik..

FARAH deeb said...

Hahahaha tau takper. Jangan hengat encek somi itu tidak mempunyai kuasa power rangers! Theee... (den pun ponah gak terkono tu yg konpiden je ni hahaha...)
My latest Entry :)
JJCM: Restoran Ayam Penyet AP

Sidratul Muntaha said...

hoho
aku jarang mulut puaka dgn laki aku
tpi laki aku rajin mulut puaka n perang psikologi dgn aku
so..
dia la selalu kena
hohooh...

SURIA AMANDA said...

uish...menakutkan...