IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 10, 2012

Happy 2nd Birthday Syamil Iman Bin Syarulazmi

ye ari ni bday anak mak yg ke 2
big boy sudah
:-)

skrg iman tgh dok kt umah ngan papa
umi kena work :(



oh rindu sgt kt dia
after holiday dok tgk dia 24/7 ni ttibe kena keje rasa sgt2 rindu :(

walaupun banyak sgt da akai dia time holiday tu yg kadang menaik kan darah aku..hahaa
tp marah pun kejap je la..marah2 syg namanye
mak mana yg tak pernah marah anak kan..hahaha sedapkan hati sdri :p

da 2 tahun jaga Iman, dia ni budak yg "tangan gerak, mulut pun gerak"
bile org tgk mmg mcm lasak..peramah jgn ckp la kan
tp ok la dia aktif dari dok diam je kan risau gak aku



Syamil Iman, umi doakan Iman sihat sejahtera, jadi anak yang soleh, murah rezeki Iman ok
insya Allah umi ngan papa cuba adakan yg terbaik utk Iman
kalau umi ngan papa marah tu, sbb kami syg kt Iman
kami xmau org lain marah Iman notty, so biar kami yg marah dulu..

tapi umi tau, Iman gud boy..iman notty bile iman x selesa or tak sehat
hanya umi ngan papa je yang tau Iman camne :-)
umi bersyukur Allah bg peluang utk umi jaga Iman kt dunia ni
umi bersyukur Iman yang terpilih utk jadi anak umi ngan papa

i love u my bebeh :-)




18 comments:

My Love.. said...

Happy 2nd birthday syamil!! jom playdate ngan farouq :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Selamat membesar, iman...Semoga jd anak yg soleh ye...amin

mama_umar_maryam said...

alooo..sedey plak bc ayat last tu, HB iman =)

Jiejah @ Iza said...

hepi 2nd besday iman .. big boi sudahhhh .

mama tisya said...

happy 2nd busday iman..sronokumi bawa jln2 naik aeroplane

SURIA AMANDA said...

happy birthday Iman..

POSH76 said...

happy bday iman..moga jadi anak yg soleh amin

Noli@Ibu Wafa said...

hepi beday big boy ;)

cik helena said...

iman happy birtday sayang!

auntie helena mabuk teruk baru kuar hospital ne..sian kat auntie..

huwaaa kakak..napa kte alahan sangat teruk.nak buat apa pun takleh dah.rasa mcm semua tenaga da hilang
:((

Nana said...

hepi beday iman..
semoga membesar dengan sihat

Cik Rongoks said...

happy birthday iman ! ^^

Mya said...

happy birthday iman!

pnsusu said...

happy birthday hensem boy,,moga menjadi anak yg soleh,,,amin

bada said...

happy birthday iman

LizHairi said...

hepi beday iman!

x lame lagi umi dah leh anta gi school :-)

Mummy Iswatie said...

Happy birthday Iman!

Falsya said...

happy birthday iman....tamo naughty2 okayh...jaga umi n jaga papa nnt bile dh besau..;D

Myra Jay said...

Happy Belated Birthday Iman ;)