IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 2, 2012

Anak permata hati :)

Morning!!!
sori ye kawan2 saya kurang BW last week
sebok menjual brg..hehee
ok minggu ni mcm nk fokus kt blog jek
xmo da jual ape2
sbb Khamis ni aku akan terbang holiday ke SABAH!!!

so minggu ni fokus kt keje opis jek
:)

Iman yg liat mau bgn pagi skrg
tp pelik ok..kalo ari cuti ke main awal dia bangun
tp kalo ari keje, ermmm kadang saje jek xmo bangun org kejut :)


alolooo suci nye muka...


busyuk asyam umi :)
haii la ikut perangai sape la ni liat bangun
hahahaa yang pasti bukan aku :p

kecik2 gini bleh la liat bangun umi kiss banyak2..nnt da besar, liat bangun umi jirus air


ok jom pegi school!!!
nasib la jenis bangun x nangis..bangun2 terus ceria

sbb dari dia baby tak tau ape, dia celik jek mata mmg kitorg akan dgn ceria ckp
"gooodddd morning Iman...assalamualaikum..."
so dia pn terikut kot bangun tido jek terus ceria senyum even mula tu mcm liat nak bangun :)


miss my baby :)



best bau anak sdiri yang masyam baru bangun tido
kalo anak org sanggop nk cium berair liur basi gitu??
hahahahaa


*entry pertama hari isnin*


4 comments:

Nana said...

suke kan tgk anak time tido
time tu la bole nak gomol2 pastu
dia tak de nak tindak balas ehheee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

best ler bau2 baby pepagi .. nak jugak gomol2 walau x mandi lagi ;-)

♥cikmOt♥ said...

kalu anak anak aku bangun lambat sure menempik la aku weii..sebab aku kena mandikan derang, siap kan derang...3 orang tu, mana aku tak menempik....

Bradhnng said...

kalu anak anak aku bangun lambat sure menempik la aku weii..sebab aku kena mandikan derang, siap kan derang...3 orang tu, mana aku tak menempik....