IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 9, 2011

Aku sayang kerja aku..

meh la memotivasikan diri sdiri ;p


hahaa entry b4 ni baru kata xde idea nk update kan...

ni ttibe ade entry baru..hahaa poyo ko syana :p

sebenarnye, aku bz minggu ni..hahahaaa tu yg xsempat mau update + BW

padahal hati da meronta2 mau update secara tegar :p

aku bizi nk settlekan keje2 b4 cuti panjang


aku sayang keje aku skrg ni..ye la dulu da lupa daratan sekali kan..so terus insaf pastu terus mcm sayang keje..hahahaaa

biar la jawatan ape pun, gaji ciput pun..tapi aku masih mampu survive nak bayar paking RM11 sehari plus tol RM5.50 sehari..juga mampu lagi lunch dengan makanan yg kenyang :p

khamis ni aku nk gerak balik KEDAH..even balik kampung je pun, tp aku teruja sbb aku rasa mcm nk pegi holiday jek..hahaaa xpe la janji dpt lari dr hiruk pikuk KL ni

rasa lemas sgt da dok KL ni..serabut jek otak aku, ngan jem la..so aku nak break sat bg pulih balik tenaga + semangat

emosi aku pun lately ni agak berterabur...

7 comments:

AdanyaKauUntukku said...

adakah?
mood swing saja..huhuhu...
dapat new edition kot Syana?

SyaNa said...

hahaha kak ila..kalo ade alhamdulillah
tp la ni xde lagi :-)

Iela Fazielah said...

bestnyer dpt blk kampung.. aku kampung kat KL gak... xbesh langsung... papepun.. i luv my work tooooo

Dee said...

xpelah..buat keje dgn sungguh2..pasni leh ilangkan stress kat kg..

Nana said...

hehehe
sama la
aku pon sayang keje kau gak

Afne said...

syana, aku pn syg keje aku. dr bujang sampai 2 anak aku tak cari lain. dr gaji ciput sampai la gaji tak brp nk bsr ni tp alhamdulillah dpt bantu eddy yg mana patut lps kawen. aku kadang geram bila terpaksa cover keje org sedangkan org tu sengih je bila gaji masuk tp tak buat keje.

lokong dh bg hint soh aku jd sahm/wahm. erkkkk.. kena fikir pnjg ni.

Gieyana said...

x pa weh..keja lebey penting..ni kira gaji ko mmg masyukk ar kan!hihihi..nk balik kedah x nk jmpa we all ker?

Aku syg gak keja aku wlaupon kdg2 stress n tight ngan dateline..tiap2 qtr da bonus n dble py in Dec..mn nk cr weh!hahaha..just joking..:P