IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 16, 2011

Spend time bersama anak

Morning!!!

kan balik kedah ari tu syarul x ikutkan..rindu la dia ngan Iman tu
angau sampai demam2 ko :p

so isnin lepas, demam2 tu dia gagah gak la bwk Iman kuar main2 kt Tesco & The Curve
even aku pn penat sbb smp malam ahad tu mengemas lagi, buat laundry kasi settle br tenang mau joli2

Iman ni xde la byk nau menan kt umah tu..bapaknye tgh riki2 la nk beli hok mana
hahaa mana sesuai lg kot Iman naik beskal :p

tggu la ade rezeki lebih nk beli kan Iman yg main tolak2 tu
ape ke nama nye ntah..

seronok tgk Iman hepi jek kalo dpt kuar


Big boy da kan Iman ni..huhu sebak hepi :-)



abis la..da bapaknye biasakan bwk naik menan masuk duit ni, nnt da besar2 mau dia nangis guling2 kot kalo xkasi naik..mammpuiihhhhh


kuat tu dia pegang stereng xmo lepas..


syarul time ni da lemau demam menyerang kembali :(


muka Iman baru bangun tido..mata makin sepet..hahaaa
lagi2 b4 tido tu dia nangis sbb terjatuh gedebuk..tu yg makin sepet tu..hahaa

hujan2 ni rindu plak kt Iman tu..tadi time anta muka dia mcm blur2 sedih kena tinggal..
xsabar nak weken :(

10 comments:

Hanim Najib said...

salam kenal..sooo cute laa iman..geram laa tgk..semangat betul..hehe..btw syana org kedah ke..

MRS. K said...

kete tolak2 tu ape? push car ke?

SyaNa said...

hanim~ salam kenal :-)
tq..my dad org GURUN, KEDAH

mrs K~ ala yang jenis utk budak br nk belajar jalan tu..dia sorong benda tu..kalo fisher price punye nama dia stride-to-ride
ha gitu la

AdanyaKauUntukku said...

kaki anak syana kan..padat..
geram akak tgk tau

nak di bandingkan dengan encek paim tu...isk isk

mama tisya said...

bab mainan ltk duit tu jgn slalu ajr..kn kopak..hahaha..tisya slalu aku bw naik gk tp action je tk ltk duit..nasibaik die tk ngamuk2..kasi change die pusing stereng pn dh ok...hahahaha

[-suziey-] said...

umur2 mcm iman ni mmg syiok bw dia g jenajlan sbb dia xpndai demand lagi..so sonot je bawa g tpt menan..dia pn happy jek..ko tunggu esok umur dia dh pandai demand..mimpi ngeri wei nk bw g masuk tpt menan..ekeekek:D tp demi anak kan ikt je la..tp xleh ikt sgt nnti dia jadi rosak..

Nana said...

heehhe
suka nye dia..
ktorg skang ni
asal nampak je kete2 masuk coin tu
xleh lari dah
klw xbagi naik
mmg ngamuk la kat tepi kete tu hahhaa

mama_umar_maryam said...

aku sokong komen suziey tuh,hahaha

Pn. Zana said...

beso peha die wehh. geram aku nk cubit..

Iela Fazielah said...

syana, iman nampak makin kurus la... comel betul...