IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 29, 2011

Saje nak kasi korang terliur

masalahnye, terliur ke korang?? hahaaa ni lunch tadi..free big bfast yang ke2 :-) alhamdulillah...kenyang & jimat ye la aku tau bukan healthy food..tapi bukan selalu kan -hidup biar sedap- :p

11 comments:

PUANSTOBERI said...

wah...mmg hidup biar sedap lah ini macam. pagi tghari ptg asik ngan mc d ne.. :D

gee ryder said...

bapakla terliurnyeee!!
dah la area umah aku takde mcd..cis!

Afne said...

aku benci syana waaaaaaaaaaaa

bOnda said...

hahaha..tengOk rOti tu tingat a few weeks agO, bOnda mkn set free nih tapi tak tingat langsung nak mintak jem..
bleh bOnda wat burger?
hahaha

p/s: masa tu kena berbelanja paling kurang RM5 baru dapat 2 set big brkfs nih..sO bOnda amik hOt cOffee ;)

POSH76 said...

yang penting FREE mmg sedappp hehe

POSH76 said...

yang penting FREE mmg sedappp hehe

POSH76 said...

yang penting FREE mmg sedappp hehe

Iela Fazielah said...

emmmbestnyer... aku pun dah mkn 2 kali... esok last kan....

Nana said...

hahah wei
arini aku bli lg bekpes
mmg lg satu tu nk mkn utk lunch kekekkee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...da lama aku tingin nk merasa bekfes mekdi ni..hehee

mama_umar_maryam said...

students aku ari2 bantai mcd, nk jimat punye psl,nhahahah