IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 7, 2011

Cikmin Macarons

morning!!!!
sori lately ni aku jarang update..bizi dowwwwww

ok straight to the point, ok aku da beli macaron dr CM yg femes tu :-)
ramai da blogger yg da beli macarons dr dia..so aku pun nk gak rasa setelah di goda oleh ERRYN

aku pick up kt WANGSA WALK ari sabtu...agak rushing so xde sesi posing2 :(
*sori cikmin, sye rushing nk gi hospital time tu

see, comel kan kaler2 tu..so ceria


aku share ngan kak phira..so aku amik 12, dia amik 13..bahaya kalo aku amik sume sbb konfem abis aku makan sorg :p
ni pn mmg aku yg hadap sorg..no share2 hahahaaa
kedekut ok

dalam 1 bekas ni ade 25 ketul = RM45
dalam tu ade 4 flavor...

aku paling suke yg ni
ni chocolate nutella ye cikmin???

terkejut aku rasa dia..sbb tak la manis seperti aku bayangkan..
ok fine mmg la manis kan sbb macarons ni kalo ko buat kurang gula, mmg xkan menjadinye..
tapi ntah yg flavor ni aku suke sgt2..nyesal xoder ni byk2

kalo korang nak try, pegi la usha blog cikmin ye: http://cikmin.com
sbb mmg dijamin xnyesal..
ko bleh pilih nk suh CM courier or ko tgk jadual cikmin..kadang dia ade turun KL
so ko bleh la nk pick up kt mana..ko kawtim la ngan cikmin

aku pasti akan order lagi..


11 comments:

MRS. K said...

nanti nak kena oder jugak..

eT said...

smlm mimpi macarons ni..huhu
dok baca kt blog org jek..
kene try jugak nih...

farra8979 said...

mmg klu makan rase cam sayang nk share ngan org kan.. ^_^

cikmin said...

Salam syana comel.. :)

Terima kasih atas review..cikmin suka kalau syana pun senang hati dengan macarons cikmin.

yang syana suka tu adalah chocolate ganache..normally memang cikmin akan selit coklat tu lebih daei flavour lain sebab memang top flavour tu..sangat matching dengan rasa macarons tu sendiri..

nanti free time cikmin selit enti syana ni kat blog cikmin ya..thanks again syana...

Dee said...

nampak sedap..kena cuba satu dulu before order byk2..last friday dee turun plaza damas..nti leh ar tukar2 no fon..kot2 leh jumpa..

Nana said...

hadoi
sana sini dok macaroon
bile nk try ntah ni

mama_umar_maryam said...

bestnyer,sane sini uplod gamba macaroon cikmin ;)

mama tisya said...

hah dh berjaya rs cikmin punye..sedpa kn...aku pn nk order lg...terasa lpr tgk itu macaron..yum2..dh abis ke 12 ketul??

rasp said...

sis tak manis sgt ek...
pernah makan tapi rasa manis...
akak nie kalo over manis, kureng skit...
cam cupcakes tu, akak kureng skit..

~NuRuL FaRaH WaHiDa~ said...

akak Kat wangsa walk ke benda ni.?belah mne.?

Lelord said...

bestnya...balik mesia nak cuba la