IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 24, 2011

Hari ni aku just nak jalan2

morning!!

perhatian ye..hari ni aku tak mo update blog!!

sebab aku nak jalan2 kat blog korang secara tekun :-)

so sape2 yg b4 ni silent reader ke kan..meh tinggalkan add blog korg kt komen box
nanti aku BW

korang pn bleh la baca entry2 lama aku ye...

13 comments:

FiZ said...

hi kak syana...silent reader kt cni :)

++eden|essey++ said...

ako silent reader yg baru nk aktif blk...sila la terjah blog ako ye....ako semakin rajin memupdated blog....huhuu...hihii

Gieyana said...

weh..rajinnya ko syana..I wish leh bw mcm ko but x dpt psl busy n x best layan guna hphone cenonet nie..huhuhu

qemaishak said...

sesekali BW ni best juga kan kak tapi kena betul2 masa free la baru syok..

Nana said...

hehe
sungguh berdedikasi
spent time utk BW

Dee said...

tgu kunjungan sis ke rumah dee..:)

Afne said...

syana, kan ko update ni ha... hehe

jgn lupa dtg rmh aku :)

gee ryder said...

hai sila BW blog saya hehehe

Haslinda said...

saya silent reader..hehe iman rasanya muda skit ja dr anak saya :P

POSH76 said...

meh kita sama2 BW

ieda said...

ekekek blog akak jgn lupe ye .. pintu sentiasa terbuka :)

erienz said...

x pelah...kite pun nk terjah ke sini

mama_umar_maryam said...

aku pon mcm ko gak hah,,kene ade jadul nk Bw,haahah