IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 2, 2011

Resepi bayi 7bulan

ok ari ni aku nk tunjuk lauk Iman utk minggu ini

kali ni aku try bagi Iman makan Ikan BAwal Putih + Brokoli

aku rebus campur garlic + halia yg diketuk


see, da masak :-)

ko buang la tulang ikan tu..pastu ko blend campur ngan air rebusan tadi tu
ingat jgn letak GARAM ok

so da blend jadi la gini..aku letak dlm bekas ais ni


time nk msk bubur tu aku cair kan la dlm 3 kiub sekali hidang

senang kan :-)
alhamdulillah so far Iman ok lg makan ape yg aku msk..
even dia ni bukan pemakan budaknye..hahaaa tapi ok la
Iman ni dia lg kuat minum susu dr makan..tp aku mmg xmiss masak utk dia
xdpt jadi perfect wife pn xpe..tp nak sangat jd perfect mom :-)

4 comments:

POSH76 said...

menu yang sihat ni hehe

POSH76 said...

menu yang sihat ni hehe

Dee said...

wah..rajinnya..siap frozen lg tu..

mama tisya said...

rajin masak..aku dlu MIL or mama aku yg bua...aku maleh..hehehe