IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 28, 2011

Kari Kepala Ikan Bangsar

Morning!!! lama gile xupdate sebab aku saje mau spend time BW secara berhemah :p ok ni kesah last week *HARI GAJI* atee hari terima upah harus makan best2 tapi pegi kedai biasa2 jek.. kedai bawah pokok, tepi longkang tapi punye ramai org beratur.. ok menu utama, KARI KEPALA IKAN pastu up sotong sedap ni ngan ayam :-) pastu tauge ni free..kalo tau aku amik 5 mangkuk ok ni sume hidangan utk 3 org ye.. now u see.... now u don't :p aku part2 ratah kepala tu mmg terer :p tgk la sape guru nye *syarul* kedai ni kat area kedai mamak SYED sana..pastu dia tepi2 jalan jek aku nk kasi direction pn xreti :p total sume2 tu RM55.00..murah ke mahal??? bagi aku murah..makan 3 orang kan *adoii kecur eliur aku tgk lauk2 tu..insya Allah ari ni puasa :-)

7 comments:

ariffda said...

bab ratah kalau berguru ngan org tepeng mmg untung....


kt umah, aku la juara ratah kepala...laki aku OUT bab ratah-meratah...hihi

Diarihatiku1976 said...

oklah rega tu.. saya pun selalu gak makan kat situ...tapi pat nak cari bangku dan kerusi yg malas tu..

qemaishak said...

lamanya tak makan kari kepala ikan ni..sotong bakar ke tu kak nampak cam sedap, RM55 3org mkn murah dah tu:)

Dee said...

tmpt ni kan..mmg sedap kari kepala ikan dia..dee tau..dia pya kari..esok pun bau lagi kt tangan..hahaha..tp murahkan..yg penting sedap..

mama_umar_maryam said...

hoi..sedapnye lahhhhhhhh

Nana said...

sotong tu..
tak tahan aku tgk

Myra Jay said...

MJ tak reti mkn kepala, klau my mum wat kari kepala ikan, MJ mkn kuah je..hehee