IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 10, 2011

Mereka yang sengal ni semua lelaki

ha ni entry luahan perasaan
selalu org dok kutuk2 ladies driver kan..ckp kite ni gitu la gini la..slow la..hegeh2 la..
tak pandai tukar tayar kalo tayar pancit la *ok tu betol la* :p
ni ha..aku nk kutuk plak lelaki2 ni..ok fine bukan la semua driver lelaki gini..tp ni terjadi dpn mata aku ptg smlm...da terus aku rasa korg ni mmg sengal kan :o
ok ko tgk kete merah & putih tu...tu dia berada kt lorong yg 1 lagi tau..jalan ni 2 lorong..1 lorong yg aku duduk tu 1 lagi yg depa duduk..


ni kami2 ni tgh beratur panjang ni..ko nampak dr cermin aku tu???percaya la mmg panjang..
aku nak smp ke depan ni ade la dlm 10min gitu..nk msk ke kanan tu..
2 lelaki yg sgt la sengal ni dia potong zasssss terus ke depan..kalo xnyusah kan org xpe..
ni sah2 menyusah kan ok..dan sgt mendatangkan marah!!!

akibat nye??? ko tgk gambar bawah ni

da 2 sengal tu potong, kete hitam tu pn tak mo kasi can la kan..so dia pn menonong nk msk gak..
last2 kesian kt kete kelabu kembara depan tu sbb jalan dia kena block so dia xbleh nk lalu..
ape la ko 2 sengal xbleh nk beratur ke??? kot nak terberak ke aku rse tak..sbb aku intai muke masing2 mcm ceria jek..seronok ko ye dpt potong..
-lelaki2 lain jgn plak marah ek..lain la kalo ko yg tgh bwk kete merah & putih tu :p

9 comments:

TiNiE said...

hehehe typical malaysian la kot
tak kira lady or gent gitu

Dee said...

alah..nak tunjuk terrerlah kononnya tu..bluweeek!!

Nana said...

aku mmg geram ngan org2 mcm ni wei
kena maki free je

Iela Fazielah said...

mmg diaorg ni sengal la!

AdanyaKauUntukku said...

isk
tadi nak komeng hang

haaa Syana..
kekdahnya selalu org salahkan wanita kan
tapi sama je
pokok pangkalnya...
selagi di namakan manusia
sama je..

so gent's driver out there..
Syana berjaya membuktikan...
gent's driver also buat salah ok..huhuhu

SyaNa said...

kak tin~ gituuu kak :-)

dee~ tu la..nk jek aku bukak tingkap bluweek kt dorg

nana~ mmg smlm aku maki sorg2..hahaa

iela~ kan sengal sgt!

kak ila~ hahhaaa..kan sellau nk blame kutuk2 pompuan..laki pn sama jek

mama_umar_maryam said...

rase nk tumbuk2 je muke xencem driver tu kan

NANI said...

sengal ngal ngal ngal sangat.....
akak pown selalu kena camgini...
x kira lah pompuan or lelaki, mmg salah uat gini... ghase nak tembak je kan!!!!

sall said...

sabo3....org laki mmg gitu. Bila dtg angin centu lah jdnya.