IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 3, 2011

MilkAdeaL: Manicure + Pedicure

Tawaran yang sgt2 hebat korang!!! rugi sape tak grab

RM34 instead of RM86 for Manicure + Pedicure + Deep Hydration Hand & Foot Scrub + Rejuvenating Hand & Foot Massage at Nail Paradize, The Strand [60% OFF ]
*kat kota damansara*

kenapa aku cakap rugi tak grab??? ye la mana wey nk dpt harga camtu buat mani pedi..
aku last yr buat da kena smp RM98 koooo


tgk jek iklan ni terus laju2 aku beli takut habissssss


ko bleh redeem voucher ni: 8 mac - 30 april

kena booking 2 hari b4 ko nk buat tu ye

aku rasa tak rugi kalo ko beli banyak2 voucher ni pastu buat hadiah kasi kt mak ke adik badik ke kan *hahahaa mampos mama tuntut kat aku kang* :p

ade lagi 2 hari saje lagi tu..CEPAT!!!!!
nak beli klik sini: MILK A DEAL

Ni kedai tu:

Nail Paradize
Telefon: +603 6142 4128

No 50G,
Jalan PJU 5/21,
The Strand @ Kota Damansara,
Petaling Jaya,
Selangor

6 comments:

nzh1979 said...

yang kat area mana ni yang? kota damansara tu besar..eheheh fail ler area sana..landmarknye plss?? nak gak buat nih..leh together2 hihihi

eLYies said...

kak zam..ni dekat shop baru dekat2 ngan giant tu kak...yies TAU SANGAT tempat ni..hahaha..ye la ..dah dok situ...huhuhuh..

SyaNa said...

kak zam, dkt ngan giant nun..jom la kak..kite dating kt sana jom la...

elyies, jom la yies..

cikmOt said...

aku tak paham apakah ini...tapi sibuk nak komen...camner???

mama_umar_maryam said...

klu dkt mmg aku jemaah dgn ko..aku pon skg suke tgk milkadeal tu

WATIE said...

akak nk blanje watie ke?thanx kak...xoxo ;p