IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, March 18, 2011

Percutian yang aku perlukan

Percutian yang aku perlukan,

tak perlu:

- naik kapal terbang
- jauh2, kalo dpt gi PD pn da bahagia
- tempat yang mahal..apply je la resort ofis tu.save bajet
- makan tempat hebat..bawak bekal megi pun ok kot :p
- lama2..pegi sabtu balik ahad pun ok


aku hanya perlukan:

- bercuti tanpa gangguan tepon
- suami time tu milik aku & iman
- lepak dlm bilik golek2 bertiga
- mandi2 kt swimming pool.gelak ketawa riang main air :p


kesimpulan: boleh jek bercuti lepak2 kt umah tapi kalo lepak umah konfem suami bukan hanya milik aku & iman time tu :(
-hidup bermasyarakat ni kena berkongsi-

sekian.


11 comments:

Iela Fazielah said...

jom join aku gi bkt tinggi esok.. tp aku blk hari je..hehe... mereka bertiga milik ku... heee

ariffda said...

best cuti2 laki bini n anak kita je...bahagia....

POSH76 said...

tak kisah macamana pun percutian tu yang penting dgn orang tersyg....hehe

MRS. K said...

kalau bercuti kat umah, tu bukan bercuti namanye..

kejab2 teringat kain bertimbun,
nak sapu sampah,
nak masak..

elok lah pegi bercuti tido hotel.. muahahah

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

g je memane hotel ke resort tempat keje tu haaa...pestu g bertiga jek...
time tu baru la syarul hak milik kekal..ehhh..hehehe

PUANSTOBERI said...

Insyaallah..boleh tu.. :)

TiNiE said...

akak pun nak jer percutian gitu..
tak perlu jejauh, lepak2 sefamily mandi kolam...tapi tula, haihhhh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai ... ni sesi luahan hatie nih .. hopefully ko dpt jugak bercuti bertiga dengan amannnyer ;-)

ps : Syana cuba ko beli bekas dadih kecik2 tue ..lagi senang ko nak letak susun atur makanan iman ..

mama tisya said...

lawak la ko ni..tp ko dh save bab penginapan cz syarul ada rumah penginapan under bank negara:-p

mama_umar_maryam said...

heheheh,aku lak nk cuti kuor dari Msia trus ;p

Bulan said...

nak like 10 kali, mcm nk kopipes letak kat belog sendiri!