IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 17, 2011

Daiso The Curve

Morning!!!
ari tu bawak Iman jalan2 sbb nak spend time ngan dia plus aku gedik nk gi DAISO :p
bleh ketagih ok kalo pegi sini..sekali pegi pasti datang lagi
hahaa

barang2 dlm ni sume dr JEPUN (aku doakan semua rakyat Malaysia kt sana selamat..risau sebab kakak sedara tersayang kat sana kan)



kalo masuk sini mmg xcukup la takat 5min jek..paling2 mau 1/2jam aku pusing dlm ni

yang best nye barang kat sini semua RM5
tapi ko pandai2 la pilih mana yang berbaloi dgn rege RM5 tu



ni barang aku beli ari ni
benang yang ade macam2 kaler..aku rasa da murah la tu kot

pastu torchlight
ngan tisu lap dapur

aku rasa, aku salah beli la :(
b4 this aku beli yg utk floor..yang tu best sikit..yang ni mcm kureng sbb material dia tak sekukuh *hahaaa kukuh peginye* yang lap floor

p/s: ILIA, aku da abis pusing cari stokin mcm aku tu..tapi da abis :(

9 comments:

iduraz said...

cam best jerk kedai tuh, takyah gi jepun dah , kt mesia pon ada brg diorang..hikhik

adyna said...

AKU PUN DAH P DAISO NIE..GILER..MEMANG NAK BORONG SUME JER RASA..BARANG2 FELT PUN ADA KAN ;)

SyaNa said...

iduraz~ haah mmg best..murah2 plak tu

adi~ haah..kain felt tu pn ade..pasni plan nk borong kain plak

Sh@MytO iDi said...

kak syana, kat mane kedai daiso nih?

:: noremy bte rahmat :: said...

suka shopping kat daiso...

manyak barang cute miut

SyaNa said...

sh@myto~ kt the curve..tingkat atas sekali..

noremy~ kan..msk situ bleh jd pokai..haha

Nana said...

owh mcm kedai kt k4 ni la..
asal kita lalu depan kedai dia je
dia ckp
welcome...5 ringgit per item...
hahah

[-suziey-] said...

murahnya sume rm5? hmm bgs nih

:: noremy bte rahmat :: said...

betul..masuk kedai daiso musti pokai...

main amik je barang,bila bayar..amik kau!total msti tak lari dari RM25-RM50..

HAHAHAHHAHAHAH