IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 31, 2011

Nasi goreng sempoi

pagi2 tadi bizi buat keje...eh ke buat2 bizi..hahaa aku lupa :p ari ni berjaya lagi misi bawak bekal malam tadi aku just sempat goreng nasi sempoi2 jek..sebab penat lipat baju :( menimbun ok baju xlipat.. bile dengar kabo, oarang kampung mau dtg umah laju2 kemas..hahahaa jatuh la saham aku mak mertua datang umah bersepah kan :p nasi goreng berlaukkan sambal telur..kenal tak lauk tu??? hahaa betol la tu, lauk semalam kasi perangat jek :p
lepas mkn kenyang2 kat opis kuar gi bank kt TTDI pastu beli SLURPEE..

nyummmyyyy slurrrrrppp budak2 ketapang hepi dapat slurpee ;p
aku rasa wan ni makin lama makin pening layan kitorg..hahaa nasib la kan :p

-esok plan ngan KIM nak buat pot luck..nak bawak kari ikan ke masak lemak ikan terubuk masin???
helpppp

7 comments:

I-sya said...

syana... kuar gi bank kene ramai2 meh? hahaha... lawak la korang...

happy jek tengok korang.

Nana said...

hahaha
pangai ko sama mcm aku
klw dgr org nk dtg
baru lipat baju hahaa

syanasaid said...

i-sya~ hahaa meriah wey ramai2

nana~ kalo xde sape dtg malas aku nk lipat..pastu bebel penat lipat menggunung

sW33tdARLiNG said...

nasi goreng is my fav sepanjang zaman... kasi bantai nasi goreng kosong pun, asalkan sedap mmg licin!

mama_umar_maryam said...

nasik goreng tu penyelamat kan ;)

qemaishak said...

masak lemak terubuk masin..sedap..
bgus kak, tgk akak bawa bekal hari2 ni rasa semangat pula nak mulakan kempen jimat cermat ni hehe

[-suziey-] said...

hahhahhahah org kg nk dtg baru nk lipat baju yek..ekkek:D
rajin ko masak lagi ye memalam tu..hehe giler dasat arr ko pnya misi berjimat..bgs..caiyok2...