IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 22, 2011

Pie the sky

kah, nama kedai sgt comel...
tgk la gambar logo kt menu, cute kan :-)

cafe ni kt area damas ni jek
turun tangga opis aku, jalan sket terus jmp *sket2 tak sket la, berpeluh gak la berjalan* :p


kim makan mee goreng..sedapppp..
eh cop..ni kesah lunch last week ek :p


aku amik cantonese KT
sedap tapi kalo KT dia lagiii hitam lagi sedap




pastu waktu yg aku suke!!
dessert time!!!!!!!
skrg ni aku da insap la sket..kalo dulu hari2 mkn konfem ade dessert
skrg ni da sepakat ngan KIM, xbleh selalu..

mmg feveret aku la kek panas2 pastu tempek eskem vanila..mmg heaven koooo

*ok aku poyo stop diet..hahaaa
tapi kan, magik nye berat aku menten...ok tak la aku kabo, aku kurus..tapi menten ok, menten :p

aku suspek kan, aku makin letih kejar iman even dia xbleh jalan lagi..hahhaaa
penat ooo kejar dia kang kejap2 nk berdiri panjat kerusi la..kekee
thanx son..lasak la lg, bg emak kamo ni kurus :p

4 comments:

eLYies said...

desert ko tu buat aku TERLIURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ariffda said...

iman nk ko maintain, tu yg dia agrasif begerak...hihihi

mama_umar_maryam said...

ehh,aku pon suke mkn mee2 style cino nih,lagi itam kicap die lg aku suke,heheh

Nana said...

wei apa barang diet2 xyah..
jom la sarung blk PB tu hehehe
kompom wei..
konsisten je..
insyallah bole