IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 20, 2012

Al-Quran Edisi Khas Untuk Wanita

Aritu ada ternampak org jual Al-Quran ni kat FB
mcm menarik jek sbb dalam tu surah2 khas untuk wanita 





Keunggulan Mushaf Al Burhan Edisi Wanita Tajwid :

ü  Al Quran dan terjemah 30 Juz lengkap.
ü  Tajwid berwarna (tidak terdapat pada Mushaf Al Burhan biasa).
ü  744 muka surat berwarna dengan frame bunga.
ü  Khat naskah rasm utsmani.
ü  Al Quran quantum wanita.
ü  Carta tentang ibadah rawatib wanita.
ü  Carta tentang ibadah nafilah wanita.
ü  Carta tentang wanita yg haram dinikahi
ü  Indeks ayat-ayat tentang wanita dalam Al-Quran.
ü  40 Hadits tentang wanita (Arba'in Nisaaiyyah) .
ü  Fiqih ibadah wanita.
ü  Agenda Muslimah khatam Al quran.
ü  Gelar wanita dalam Islam.
ü  Tips kecantikan mengikut sunnah Rasullulah.
ü  20 Sejarah wanita yang disebut dalam Al Quran.
ü  Kisah tentang wanita pertama dan utama dalam lintasan sejarah Islam seperti Siti Khadijah r.a., Siti Aishah r.a., Ummu Salamah, dan ramai lagi..



 Size 10cm x 15cm

Available Options

* Favorite Color of Al-Quran:
Pink 
Purple 
Reddish Maroon 
Turquoise 
boleh pilih kaler ape kite nak



antara isi kandungan al-quran:)


boleh buat baca time bulan Ramadhan ni

Al-Quran ni Pre-Order

Harga: RM75 (sekali postage) - semenanjung 

Close order with Payment: 22 June 2012

nak order boleh email: syanasaid@gmail.com

TQ



5 comments:

watyz said...

bagus la ko tolong promote kan...

Change said...

Bagaimana boleh saya dapati Quran ini ?? Dan saya menetap di Australia

Anonymous said...

Masih available ke al quran ni? Kalau masih, bole tolong pm sy di lassie_lia89@yahoo.com.my
Sgt teringin nk beli..

Anonymous said...

al- quran ni ada lagi x? klo bleh pm sy cmne nk dapatkan..https://www.facebook.com/misscherrymerah

eeda haziq said...

ADE LGI X KAK SYANA???