IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 11, 2012

Misi tak berjaya :(

konon misi nak buat entry sehari 3 kali
tapi nan adooo..

aku rasa more to xde idea kot..sbb takat update 5 minit ape la sgt curi2 masa time keje :p
hehee

huhu kena lebih kretif ni..idea mariii la mariiii

*eh eh..entry kedua hari isnin*



8 comments:

farah keifli said...

i pun sama..dah siap2 upload pic,tapi idea terus hilang..ades

SURIA AMANDA said...

same goes here....yg jd semangat bila tgok amount kat nuffnang dah bertambah...kalau x naik2...pemalas gitu...

Dee said...

tulis gini je pun dh jadi 1 entry..hehehe...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Kalau blogger part time, gini la kan?tak menyempat manjang, idea pulak kekdang tu jammed...huhuhu...

sall said...

Semangat syana, semangat...
puhhhh...aku dah sembuh, sat lagi datang la idea utk ko.

Gieyana said...

kdg2 dia ikut mood gak kan..aku ada idea tp x der ms nk wt enty..haizzz!

Nana said...

aku klw nak update
Kena ada gambar
klw banyak merayau bnyak la entry
klw xmerayau tu entry jd sikit heheh

AdanyaKauUntukku said...

akak kan...nak buat gak tiga entry sehari
tapi bila fikir malas......
amik ko satu entry panjang berjela.......haaaaaaaaaa