IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 20, 2012

Ear Thermometer ~ rugi korang tak order :)

Morning!!!!
hepi..hepi..sbb ear termometer udah sampai
:)

hasil order orang ramai
mmg la lama nunggu..tapi ok la kot sbb harga sgt2 murah dr pasaran
RM65.00 sekali postage


aritu aku buat iklan pre-order korang xmo
ni barang da smp baru nk tanya aku ada stok lagi tak
mmg takde la kan..aku oder ngam2 jek utk org yg da bayar

ada yg oder tapi smp ke sudah xde buat bayaran pn aku ignore jek order korg tu ye

ni aku punya :)
st mudah pakai ni...sekali tekan tggu seminit bip bip..terus dpt result
dulu guna yg kepit kt ketiak tu, jenuh la nk bersabar..hahaa
insya Allah aku pos kt tuan punya barang minggu ni ye
harap bersabar ye anak2..hehee


*entry pertama hari rabu* 



6 comments:

Falsya said...

murah je bende alah nie..aku duk ingat beratus la..kalau ade anak nnt aku crk ko beli bende nieh..hehehe..

♥ Wina ♥ said...

alaaaa x perasan pun syana ade buat pre order benda nie..klau ade mesti wina dah beli sbb yg kat rumah tu dah rosak le

nanti kalau ade lg, bgtau ye

*SiRibenMerah said...

byk nya tuh~ hehehe.. kt umah ada dah~

Cik Rongoks said...

murahnye..

♥cikmOt♥ said...

syana...nampaknya kita kena repeat order...next batch...ramai lak yang dok bertanya...hurmm...

FARAH deeb said...

Yeayyy ku punye dah selamat sampai dan dah selamat masuk lubang tingeku semalam! Maseh Syana! Lap lap u!
My latest Entry :)
Novel Review: Mustafa Kamal Ataturk